www.sudzibas.lv Indexo Nebeidzamas problēmas un ļoti slikts serviss

Indexo - Nebeidzamas problēmas un ļoti slikts serviss

Katru mēnesi atklāju jaunas problēmas ar Indexo. Un esmu saskārusies ar ļoti sliktu servisu, kur zvanot pa tālruni man nevar atbildēt uz jautājumiem kurus citas bankas sameklē savās sistēmās sekunžu laikā. Atbildētāja arī pat nemēģināja būt pretimnākoša.

Nesenākā problēma - Indexo vienkārši noraidīja maksājumus no citas ES bankas (identisks maksājums iepriekš aizgāja uz Swedbank bez problēmām). Kad zvanīju, man pateica, ka viņiem vajag vairāk detaļas par maksājumu, ekrānšāviņu no pārskaitītāja, precīzu darījuma summu, utt. Un lai es to visu sūtu Indexo aplikācijā. Par spīti tam, ka tas ir VIENĪGAIS ienākošais maksājums uz manu Indexo kontu šogad!

Kāpēc citas bankas var vienkārši apskatīties sistēmā un uzreiz atrast konkrētu maksājumu, bet ar Indexo ir tādas problēmas?

Man arī uzstāja, ka vienīgais veids kā banka var pārbaudīt problēmu ir caur aplikāciju (kas protams tajā brīdī nestrādāja), atstājot mani bez naudas līdzekļiem vairāk kā nedēļu.

Citas problēmas - regulārie maksājumi nav reāli iespējami, jo rēķiniem kam mainās summa (piem. telefonam, elektrībai) ir iespējams uzlikt tikai fiksētu mēneša maksu.

U