Hotel "Maija" Ventspilī. Nelaipna, apkslpošana, psiholoģiska ietekmēšana. - Slikts serviss.

Ieraudzīju Booking.com šo viesnīcu - Viesu Māja "Maija". Bija norādīts tel. numurs. Piezvanīju. Vajadzēja ātri viesnīcu, noskaidrot pieejamību. Telefona sarunā sieviete man piedāvāja savu cenu par 1 viet.nr. 1 cilvēkam uz 4 naktīm. Vienojāmies mutiski, ka 15.jūlija vakarā braucu un būšu pēc 23.00 vakarā. Esot ceļā redzēju, ka navigācija rāda, ka būšu 00.30 galamērķī. Zvanīju un informēju. Viņa teica, lai braucu un zvanu pie pogas, kur suns. Telefona sarunā viņa neminēja, ka man uzreiz būs jāsamaksā skaidrā naudā. Ierados 00.30. Man atvēra vec vīrs. Lika iet meklēt pa Ventspili Swedbsnk bankomāti, lai es skaidru naudu darbonu. 1 h braukāju apkārt. Neatradu. Viņš man stāstīja muļķības, par bankas filiāli, kur naktīs pieejot klāt paceļas vārti var ieet iekšā un tur esot bankomāts. Atgriezos. Vienojāmies, ka no rīta samaksāšu. Braukājot apkārt pa nakti, zvanīju uz viesnīcu, kur atbildēja sieviete. Nākamā rītā viņa nelaipni mani apkalpoja, mēģināja psiholoģiski ietekmēt, velkot uz to, ka viņa man ir iedevusi labāku cenu nekā booking.com uzrādās. Attieksme pret manu personību un temperamentu kā pret slimu. Mēģināja mani pazemot, apvārdot, spieda apsēsties. Es atbildēju, ka nevēlos. Viņa man sāka uzbrukt, ka es esot par kaut ko neapmierināta.
Secinājums. Rezervēt tikai booking.com. Nerunāt ne ar vienu. Visu rūpīgi izlasīt un sargāt sevi no slimiem cilvēkiem. Viņa knapi varēja parakstīt. Biju gatava meklēt citu viesnīcu vai citu risinājumi. Pat 2 naktī. Ko dara ārzemju tūristi, ja ierodas naktī, nezinu. Vecis arī mēģināja manikulēt. Ļoti nepatīkams pāris un tā Velta Maija Ofkante. Veca, slima, manikilātore.

E

E EdīteEdīte 7 st atpakaļ

Šajā hotelī NEKAD vairāk nepalikšu.