Hards SIA - Darba apstākļi un attieksme
Uzņēmuma direktore Ilze. D. Ir uzpūtīga kundzīte, kura darbiniekiem atvelk no algas, pēc garastāvokļa maiņas, bet darba apjomu palielina. Caurām dienām raksta skype kaut kādus nesaprotamus memuārus "nedod dievs neatbildēsiet. "
darbinieku kontrole nemitīga. Ja darba laiku no rīta nokavē 10 min, bet strādā 2h virs darba dienas beigām, tad jūs sagaidīs pārmetumi. Rīgas struktūrvienība strādā noliktavā, ļoti sliktos darba apstākļos, ziemā ir auksts, savukārt vadība sēž Saldū glaunās telpās un urbina degunu.
Paldies par jūsu atsauksmi. Lai arī sūdzība rakstīta pirms daudziem gadiem, vēlamies atbildēt, jo mūsu uzņēmumam svarīga ir ikviena pieredze un cilvēku attieksme pret mums.
Noliktavu telpās, kur ziemā temperatūra mēdz būt zemāka kā birojā, darbinieki tiek apgādāti ar atbilstošu darba apģērbu. Mēs vienmēr esam rūpējušies par saviem darbiniekiem - vairāki mūsu kolēģi uzņēmumā strādā 10-30 gadus, un tas parāda lojalitāti un apmierinātību un mums ir liels lepnums par viņiem.
Patreiz mūsu Rīgas struktūrvienība atrodas Bieķensalas ielā 19, kur telpas ir vēl labākas un piemērotākas – plašākas, ērtākas un arī siltākas.
Saldū mūsu biroja telpas jau sen ir moderni aprīkotas, un kopumā uzņēmums nepārtraukti attīstās. Mēs cenšamies darīt visu, lai darbinieki justos labi un droši, jo mūsu darbinieki ir mūsu lielākā vērtība.
Ja kādam no bijušajiem darbiniekiem ir palicis rūgtums sirdī vai nepatīkama pieredze, mums tas patiesi žēl. Mēs cienam un novērtējam ikvienu, kas savulaik strādājis mūsu komandā.
SIA HARDS vadība.
Noliktavu telpās, kur ziemā temperatūra mēdz būt zemāka kā ierasts birojā, darbinieki tiek apgādāti ar atbilstošu darba apģērbu. Mēs vienmēr esam rūpējušies par saviem darbiniekiem - vairāki mūsu kolēģi uzņēmumā strādā 10-30 gadus, un tas parāda lojalitāti un apmierinātību un mums ir liels lepnums par viņiem.
Patreiz mūsu Rīgas struktūrvienība atrodas Bieķensalas ielā 19, kur telpas ir vēl labākas un piemērotākas - plašākas, ērtākas un arī siltākas.
SIA HARDS vadība.