Gaiļezers AB1 - Netiku uz vizīti
Tā jau ir nesakitāma reize ,kad Gaiļezera uzņemšanā saskaros ar to ,ka ir ļoti daudz cilvēku rindā , cenšos būt 20-30 min ātrāk un tā pat es laikā nepaspēju uz vizīti , uzņemšanā paņemu nr. ,lai reģistrētu pierakstu un priekšā 30 cilvēki , attiecīgi reģistratūrā no 8 lodziņiem darbojās tikai 3 . Šodien biju AB1 uzņemšanā ,biju 20 min pirms pieraksta , nosēdēju rindā 40min un man vēl priekšā bija 13 cilvēki , sanāk man jānāk 2h ātrāk ,lai reģistrētos un un paspētu pie ārsta . Es protams vairs negaidīju un aizgāju , jo mans pieraksts jau sen ir garām , es 3 mēnešus atpakaļ pierakstījos uz vizīti un beigās šāds iznākums. Varbūt pieņemiet darbā vairāk cilvēkus reģistratūrā ? Vai kkā paziņojiet ,ka rundā jāsēž stunda . Ir pašapkalpošanās aparāts pie kura es nevaru veikt darbības ,jo man ir valsts apmaksāta vizīte , bet ja gribu par vizīti maksāt pilnā apmērā bez nosūtījuma , tad šis aparāts tikai tiem ir paredzēts . Šī jau ir trešā reize tieši Gaiļezera reģistratūrā un pilnīgi neatkarīgi kurā no visām , situācija ir tā pati . Man nez maz vai jāņem brīvdiena darbā ,lai pasēdētu pāris stundas rindā un tad vēl pie ārsta stundām jāgaida ,jo šajā kantorī nekad nevar tikt pēc pierakstītā laika.