Foto Angels - Slikts, nekvalitatīvs serviss
Absolūti neprofesionāls pakalpojumu sniedzējs. Foto attēli bērnu dārzā uzņemti tik neprofesionāli, ka tādiem ir vieta aušvices koncentrācijās nometnes vizītkartē, nevis foto albūmā. Albūma Cena ar pāris fotogrāfijām pāri pa 30 eur. Dīrā 4,5 eur par vienu bildi.
Bērni neizskatās pēc sevis - nevar atpazīt. Nekvalitatīva foto tehnika, uzspiestas grimases, statiski, samocīti un nesmaida. Bērniem nedabīgi foto (!) . Šim uzņēmumam no publiskiem foto un ciemošanās izglītības iestādēs ir jāturas pa gabalu. Arī šeit skatos, ka viedokļi pārsvarā sakrīt - neizvēlaties šo pakalpojumu sniedzēju, tas nav tā vērts
Labdien,
Diemžēl katram no mums var gadīties kāda sliktāka diena un bērns var atteikties smaidīt bildēšanas laikā.
Ja bilde lliekās neizdevusies, tad mēs nepiespiežam to nopirkt. Jūs varat iegādāties citu bildi vai arī nepirkt neko un saņemt vienu bezmaksas bildi digitālā un drukātā veidā.
Jā, pat ja neko nepasūtīsiet, jūs to saņemsiet!
Ну на словах про фото говорить как-то неубедительно. Может есть реальрый пример как они работают и как должно быть?
Bērni neizskatās pēc sevis - nevar atpazīt. Nedabīgas grimases, statiski, samocīti un nesmaida. No uzņemtajiem attēliem - nav no kā izvēlēties. Neviena no 20 bērniem uzņemtajiem foto nav pasūtīšanas vērti - bērni kā mūmijas
Diemžēl nevaram piekrist tādiem salīdzinājumiem, neredzot par kurām bildēm iet runa. Lūdzu iesūtiet detalizētu informāciju mūsu atbalsta dienestam un mēs veiksim kvalitātes pārbaudi, kā arī izskatīsim iespēju veikt uzlabojumus procesā, ja tie būs nepieciešami.
Bija iespēja redzēt visu tās dienas bērnu fotogrāfijas. Te nav runa par sliktu garastāvokli, vai bērna atteikšanos smaidīt. Jūsu uzņemtajos foto attēlos NEVIENS, atkārtoju NEVIENS bērns nesmaida. Nostādīti kā mūmijas - vai tad fotogrāfam tas nav jāpamana? Attēli neviens no tās dienas visai grupai, izņemot audzinātājas foto, nav uzskatāmi par izdevušos
Zinot, ka konkrētajā dienā plānota fotografēšanās, jēdzīgāk ir kādam no vecākiem (kurš prot rīkoties ar foto kameru) paņemt nomā uz vienu dienu jēdzīgu verķi ar lēcu (a7sII-III, +f2.8) (būs kopā ap 40-60 EUR viena diena), un sabildēt pašiem. Pēc tam grupiņā lejupielāde no failiem un lieta darīta - rezultāts ar garantiju būs labāks, jo atbildība šajā gadījumā ir lielāka. Tā 1-2 stundas sabiedriskā darba neko daudz neizteiks. Man, piemēram, ir fotografēšanas stāžs 25 gadi. Uzreiz pamanu, par ko ir vērts maksāt, un par ko nav..