Eltek.lv - Nepagāda preci
Jau vairāk kā mēnesi nepiegādā preci un neatbild uz zvaniem! Arī pagarinātais preces piegādes termiņš jau ir beidzies! Uz telefona zvaniem neceļ un neatzvana! Lieku šo, lai brīdinātu citus, kamēr nekas nav zināms, nepirkt pie viņiem neko. Zvanīju Patērētāju aizsardzības dienestam, pēdējās dienās tādi kā es uzrodas arvien vairāk, tātad ir kaut kādas problēmas!
Labdien komentara autoram! Sakiet ludzu ar kadu pasutijumu Jums nonaka ši situacija? Gaidisim, paldies!
Lai Jums jauka diena!
Lai Jums jauka diena!
Kada starpiba kurs un kads sutijums?Telefonu jus necelat,uz e pastiem neatbildat, termins kad solijat piegadat preci ir iztecejis jau divas reizes...Sito kaarti ar slikto pirceju varat neizspelet,tas pa internetu tepat vien jau klist,novelt vainu uz pirceju,kurs nav samaksajis...Esmu par preci samaksajis un gaidu savu preci!
Veikals vienmer parzvana uz visiem neatbildetiem zvaniem!
Ja Jus busiet tik laipni un nosauciet sava pasutijuma numuru - varesim pec iespejas atrak Jums palidzet! Gaidisim, paldies!