Dr Inta Leitāne - Nekompetenta daktere
Ļoti neiesaku iet uz jebkādu konsultāciju pie šīs dakteres. Man bija liela problēma ar svaru un man mati krīt nost jau vairākus gadus.
Ar šo problēmu griezos pie dakteres Leitānes, jo no lieka svara jau sāka sāpēt kājas.
Pēc manas ienākšanas kabinetā uz manim tika uzkliegts, ka esmu aizņēmusi "maksas vietu". Labi, es to, kā saka, "norīju", jo problēma man jau bija nopietna.
Parādīju dakterei savas analīzes no ģimenes ārsta, jo pēc analīzēm it kā viss ok, bet problēma netiek atrisināta.
Par svaru daktere teica, ka man jau nav tik daudz tā lieka svara, vienkārši lielas pupas (tas ir tieši dakteres komentārs!) Nosūtīja veikt papildus analīzes. Pajautāja vai es lietoju D vitamīnu. Un lai es atnesu nākamajai vizītei pudelīti, ar D vitamīnu, ko lietoju. Labi, protams, es visas analīzes veicu un atgriezos pie viņas pēc nedēļas vai divām.
Parādīju savu D vitamīnu pudelīti. Viņa apskatīja analīzes, teikusi, ka analīzēs kārtībā. D vitamīna pudele arī ir laba. Par matu izkrišanu es saņēmu rekomentāciju pēc Dzintara šampūna. Par svaru viņa man izrakstīja tabletes, kuras nemaz nelīdz. Kāju sāpes man pārgāja tiklīdz es pametu dzert D vitamīnu!
Kopumā varu teikt, paldies Dievam, ka endokrīnas problēmas šobrīd man gandrīz atrisinātas pateicoties manas ģimenes ārsta rekomendācijām un nosūtījumiem. Bet par dr.Leitāni runājot, ceru, ka nekad vairs nenāksies saskarties ar šo dateri, jo šādu medicinisko pakalpojumu vairs negribu saņēmt!