Dole Rimi - Slikta attieksme un cenu maiņa bez skaidrojuma Doles Rimi – neiesaku šo veikalu
Ļoti nepatīkama un bezkaunīga situācija.
Gribēju nopirkt liellopu gaļu, kuras cena bija 9 €. Pie kases jau cena rādījās 10 €. Pasaucu pārdevēju, lai izskaidro situāciju. Pati pārdevēja nemācēja nosaukt iemeslu, meklēja kolēģi, kura nekaunīgi runāja latviski un domāja, ka nesaprotu, ko viņa saka: “Es neko nemainīšu, tas ir grūti!” Nepaskaidrojot situāciju – kāpēc? Noplēsa etiķeti un bezkaunīgi pateica: “Katru dienu viss paliks dārgāks!” Iedeva citu gaļas gabalu, par kuru man jau bija jāmaksā 13 €. Teikšu tā – vienalga par cenu, bet kāpēc cilvēcīgums izzūd ar katru dienu?
Noteikti Doles Rimi vairs nepirkšu neko un neiesaku citiem, kam svarīga attieksme!
Vecākā kasiere Smaida ir mūsu viss, Darbinieks ar vārdu Kārlis, ir pudeļu un taromāta pid***s!
No kurā laika Dolē pārdodās liellops? Dzīvoju šeit 7.gadus, neesmu svēramā vītrīnā redzēju liellopu! Autors mud*ks!
А по поводу Доле, после жалобы, за оскорбление, Карлиса, так и не уволили. Работать, видимо, некому, раз этот убогий до сих пор там. Хотя он мне хамил и угрожал и было написано в офисс.
Но там классный чел работает. Отец Смутий. Он с явными отклонениями в сторону дауна. Раньше на кассе работал. Теперь по залу. Классный чел!