www.sudzibas.lv Caffeine Lēns servis un ļoti slikta kafija.

Caffeine - Lēns servis un ļoti slikta kafija.

Labdien. Es esmu liels kafijas dzērājs. Esmu iemīlējies caffein restorānos un to darbiniekus, bet. Diemžēl man bija slikta pieredze caffein, tas caffein atradās pie vērmanes dārza. 18.03.2025 Iegāju tur ar draugiem un barista deva lēnu servisu, jo bija aizņemts runājot ar savu DRAUGU, nebiju vienīgais kam nācās gaidīt tikai tāpēc, ka barista sēdēja uz dīvāna un runājās.. Pēc baristas pienākšanas- es pasūtīju “es nezinu, ko es gribu”, tas ir, kas tāds, ko es pasūtu katrā caffein it īpaši vecrīgas caffein pie laimas pulksteņa, vienmēr baristas mani pārsteidz ar to, ka viņi ir tie, kas zin, ko es gribu un nevienu reizi neesmu izgājis no caffein nedodot baristai komplimentu līdz šai reizei. Es zinu baristas vārdu, jo viņš parādās bieži vien mana TikTok fyp. Baristu sauc- Daņila Tolmačovs. Diemžēl Daņila sagrāva manu lielo pozitīvismu par caffein, protams es tāpāt eju uz caffein, uz manu iemīļoto pie laimes pulksteņa, bet no tās dienas es NEVIENAM neesmu atstājis labu atsauksim par tieši merķeļa ielas caffein un pats NEKAD vairs nevēlos tur atgriezties, jo Daņila bija pagatavojis BRIESMĪGU kafiju. Jā, jūs varētu man teikt: „ kā briesmīgu? Tu pasūtīji “es nezinu, ko gribu” un barista pagatavoja savu recepti..” Nejau problēma bija receptē, bet tajā, ka kafija bija miltanai, piens garšoja savādi un pati kafija bija neparāk silta, lai gan pasūtīju karsto dzērienu. Šis servis un prece, ko man iedeva ir atstājis lielu negatīvu iespaidu uz manām domām par caffein. Es labāk iesaku turēties pie pārbaudītām vērtībām, iet uz caffein, kur bārmeņi jau ilgi jūs apkalpo, lai nesanāktu šādas problēmas. Ceru, ka šī situācija mainīsies un būšu vienīgais, kas ar šo saskaras, lai vēl kāds nav diskomforta.
Ar cieņu,

🦇

LVDebill 14 st atpakaļ

šodien īpaša diena. Kraslavieša nac*k ģn*du ģimenīte tika kauta nost un lopu vagonā sūtīta uz kautuvi

Verbluzaja očko

Kakunkula

Pazornij

Vagonnij inžeņer

Žirnij čmo

Debikus furunkula

LVDebill 13 st atpakaļ

kraslavietis aka miša ārdas lopu vagonā:D