www.sudzibas.lv BTA Veselības apdrošināšana – nebeidzami atteikumi un birokrātija

BTA - Veselības apdrošināšana – nebeidzami atteikumi un birokrātija

Nekad un nevienam neiesaku izvēlēties BTA kā veselības apdrošinātāju. Mana pieredze rāda, ka uzņēmuma stratēģija ir meklēt jebkuru ieganstu, lai atteiktu pakalpojuma apmaksu, pat ja tas ir iekļauts segumā.
Galvenās problēmas, ar kurām saskāros:
Absurdi pamatojumi: medicīniskas manipulācijas sāpju mazināšanai(piem.blokāde) tiek pielīdzinātas gandrīz vai "skaistumkopšanai".
Nemitīga pierādīšana: pat ar ārsta nosūtījumu un diagnozes kodu nepietiek. Tiek pieprasīti neskaitāmi papildu paskaidrojumi par katru soli – pat par to, kāpēc medmāsa apstrādāja brūci.
Laika vilcināšana: rodas sajūta, ka atteikumi tiek rakstīti ar cerību, ka klients nolaidīs rokas un pārstās cīnīties par savu naudu.
Salīdzinot ar citām apdrošināšanas kompānijām, kur šādi birokrātiski šķēršļi nepastāv, BTA serviss ir zem katras kritikas. Mans darba devējs ir velti iztērējis naudu, pērkot šīs polises kā bonusu darbiniekiem – labuma no tām nav nekāda, tikai lieks stress un patērēts laiks. Palasot citas atsauksmes, saprotu, ka šī ir sistēmiska problēma, nevis nejaušība.

T