Baltpro - Slikta atieksme.
Stradajot šaja uzņemuma sakuma bija labi pirms uzradas tads stradnieks ka Roberts Pūce kurš no parasta stradnieka sevi uzkatija par Direktoru, priekšnieku augstak par pašu firmas īpašnieku.Gribeja lai šoferi dejo pēc viņu stabulites un ja neklausija gaja uz ofisu sudzeties u aprunat stradniekus.Mans gadijums bija tads es jutu ka saku saslimt pabridinaju ka iešu uz slimibas lapas uzinot tadu info viņi izlema ka viņiem ir vieglak atlaist stradnieku neka maksat slimibas lapu. Tada situacija izversas 09.09.2025 kad es atbraucot no reisa dzirdeju vardus lūdzu ej paraksti papiru ka mes talak nevaresim sastradaties. Ši jezga sakas deļ pasaules nabas Roberta kurš uzskatija sevi par visu vareno priekšnieku.Ja kads velas dejot pec viņu stabulites un būt zem tupeles laipni lūgti BaltPro uzņemuma kur tiksi noslogots pat bez pusdienu partraukuma.Jo prioritates ir klienti un bazes kuras tev bus jaiebrauc un janogada prece atrak uz pašu bazi un jaizkrauj.Vel par parstradatam stundam nemaksa un neauzkata ka par tam būtu jamaksa.Pats sliktakais ka Roberts Pūce sastasta ofisa visadus melus par cilvekiem.Pats viņš bija agrak uzņemuma šofers un kad gaja prom rupji sakot apd... šovisu uzņemumu un ta cilvekus ar skaistiem vardiem un tagat ir atpakaļ un deļ ša cilveka dabūt aiziet šoferi prom,jo ar viņu nevar sastradaties jo neesi zem vina tupeles.
Izskatas kamer tadu cilveku nemainis tamēr ari darba atieksme tur nemainisies pret stradniekiem.
Šis cilveks jus noslogos un pats sedes noliktavas kresla nepildot savus pienakumus bakstīs telefonu.