Baltic Guru - Slikts serviss, krāpšana
Esiet uzmanīgi, jo pasūtot preci var būt problēmas ar atgriešanu. Pasūtīju austiņas un gaidīšanas laiks no nedēļas pārvēršas par mēnesi, internetveikals neko nebrīdināja par kavējumiem. Tad sagaidot savas austiņas, konstatēju. Ka man neder forma, uzreiz ieliku atpakaļ kastē un visu aizlīmēju kā biju, sazinājos ar uzņēmumu, kuri atteicās ņemt preci atpakaļ, jo tā esot “higiēnas prece”. Sazinājos ar PTAC, kuri paskaidroja, ka tādas austiņas automātiski nav higiēnas prece, bet ir nosacījumi, kad tā var būt un atgriešanās tiesības tiešām nedarbojas (pievienoju bildi), tad varu teikt tikai to, ka nekādu aizsargplēvju, aizzīmogojumu un hermētisko iepakojumu nebija, nebija arī kādi uzraksti vai brīdinājumi utml. Tad austinu ražotāja mājaslapā tieši šai precei var redzēt atgriešanās iespējas pat 30 dienas! Es uzrakstīju nākamajā dienā pēc saņemšanas. Un visbeidzot, uzskatu, ka internetveikalā ir arī krāpšanās momenti, jo ražotāja mājaslapā norādīts, ka austiņām nav A rice noise cancellation, bet pārdevējs aplami apgalvo, ka ir (pievienoju bildes), un es nesalīdzināmu pārējos radītājus, iespējams, tur arī ir problēmas. Ieiešanu sūtīt no šī veikala.
TIrgotāju lapās bieži vien var saskarties ar greizu un šķību informāciju tapēc labāk pārbaudīt specifikācijas officiālās vai ārzemju lapās.