Subway - Kā ieturet veselīgu maltīti ātrās apkalpošanas restorānos?

Kuram gan nav nācies saiņot vaļā kādu ātrās uzkodas iepakojumu braucot majās no darba, steidzoties uz tikšanos vai dodoties cēļojumā? Mēs kļūstam aizņemtāki ar katru dienu, vēlamies visu paspēt un ēdiena baudīšanai nereti atvēlam pavisam maz laika,vienlaicīgi vēlamies, lai ēdiens būtu veselīgs.



Daži ieteikumi, lai ēstu veselīgi ātrās ēdināšanas restorānos:

• Pievērsiet uzmanību porciju lielumam. Daudzi ātrās ēdināšanas restorāni piedāvā pārāk liela izmēra maltītes, kas liek domāt, ka pircējam jānotiesā maxi izmēra burgers vai lielā izmēra kartupeļi, lai justos paēdis. Patiesība ir tāda, ka bieži vien pietiek paņemt mazāku porciju un justies labāk, nekā notiesāt milzu porciju un mocīties ar vēdergraizēm. Ātrās ēdināšanas uzņēmumi nereti cenšas programmēt savus pricējus uz maxi izmēra porcijām, lai saņemtu lielākus ieņēmumus, tādēļ svarīgi “neuzķerties” uz šī mārketinga trika.
• Koncentrējieties uz grillētu vai grauzdētu gaļu. Izvairieties no eļļā ceptiem un panētiem ēdieniem, piemēram, kraukšķīgās vistas filejas un panētas zivju filejas vai pārstrādātas gaļas. Izvēlies tītara gaļu, vistas krūtiņu vai rostbifu, lai saudzētu savu organismu.
• Pievērsiet uzmanību tam, kas norādīts aprakstos izvēlnē. Ēdieni, kuru aprakstots minēts, ka tie ir fritēti, cepti, panēti, krēmveida un kraukšķīgi, parasti ir kalorijām bagāti, pilni neveselīgu tauku un nātrija.
• Nebaidieties veikt speciālos pasūtījumus. Atsakoties no daudziem ierastajiem produktiem, ēdienu var padarīt veselīgāku, aizstājot tos ar citiem veselīgākiem produktiem. Piemēram, Jūs varat lūgt, pievienot mērci ar samazinātu tauku saturu, kā arī izvēlēties maizi ar graudiem, parastās kviešu maizes vietā.

Labs ātrās ēdināšanas restorāns, kurš ievēro visus augstākminētos principus ir “Subway”. Šis ir viens no veselīgākajiem ātrās ēdināšanas konceptiem, kur katra sviestmaize tiek gatavota pēc pasūtījuma. Sviestmaižu pamatā ir dažāda veida maizes, kas ir svaigi ceptas katrā restorānā visas dienas garumā. Subway sevi ir pozicionējis kā veselīgu alternatīvu standarta ātro apkalpošanas restorānu ķēdēm, kas atspoguļojas uzņēmuma sauklī “Ēd svaigu!” Klientiem tiek piedāvāti svaigi gatavoti salāti, kā arī 4 – 6 maizes veidi un sviestmaižu ingredienti: liellops, grillēta putnu gaļa, šķiņķis, tuncis, siers, liela izvēle svaigu un marinētu dārzeņu, kā arī dažādas mērces.

Klients izvēlas maizes veidu, galveno sastāvdaļu - rostbifu, tunci vai putna gaļu un papildus sastāvdaļas – sieru, dārzeņus un mērci. Šādā veidā sviestmaizes pagatavošana notiek tieši klienta acu priekšā. Atšķirībā no citiem ātrās apkalpošanas restorāniem Subway klientiem nepiedāvā frī kartupeļus. Ja vēlaties padarīt savu maltīti vēl veselīgāku, varat izvēlēties jebkuru dzērienu no piedāvātā klāsta – Latvijā ražotas sulas, ūdeni vai karstos dzērienus – tēju, uzmundrinošu kafiju vai citus. Maltītes noslēgumā iespējams nobaudīt kādu no piedāvājumā esošajiem desertiem, piemēram, svaigus, restorānā uz vietas ceptus cepumus ar riekstiem, auzām un rozīnēm, un citus.

Komentāri (11)

R runajam par faktiem 09.03.2016

Patiesiba, ka ir ta ir!

д Диана Прасол 09.03.2016

Esmu mēģinājis, tiešam ir labais, nekā citur kad ēdot tauki sūcas caur pirkstiem

D Dmitrijs Burovs 09.03.2016

Jau sen esmu šo tīklu lietotājs. Svaigi. Veselīgi. Ātri. Garšīgi. Vienmēr. Bez izņēmumiem.

J Jakefrp 09.03.2016

Ēdu te katru dienu! Subway Melt ar abiem sieriem ir kaut kas nereāls! Man nepietiek pat ar lielu maizīti, tāpēc parasti ņemu komplektu ar cepumu! Joprojām nevaru izvēlēties kāds ir mans mīļākais cepums, jo viņi visi ir nenormāli garšīgi :D

A AneteLV 09.03.2016

Subway pat nevar salīdzināt ar citiem ātro uzkodu restorāniem! Viss piedāvātais ir svaigs, maizītes tiek ceptas uz vietas un ir arī ļoti garšīgi! Apkalpošana ir ļoti ātra, ņemot vērā to, ka maltīte tiek pagatavota acu priekšā!

M Mihails Romančuks 09.03.2016

Ēdu Subway katru piektdienu, kad satiekos ar draugiem. Katru reizi prasu, lai mani pārsteidz. Un reāli tur strādā cilvēki,kas mīl savu darbu. Prieks atgriezties tādās vietās.

A Alek1977 09.03.2016

Loti laba vieta, viss ir svaigs Un garsigs, Loti garsigs tuncis

J Jakefrp 10.03.2016

Pat Biebers ēd SUBWAYā, tas gan kko jau nozīme :D
https://goo.gl/0t5Qch

O Objektīvs 06.07.2016

viss būtu labi, taču izklausās pēc pašlobēšanas, jo visi komentāri ir sarakstīti praktiski vienā dienā. bet Subway būtu jāzina, ka reklāmas tekstos nedrīkst būt gramatikas kļūdas, tās iepriekš ir jādod izlabot kompetentiem cilvēkiem, pirms ievieto reklāmu sociālā vidē

Kundziš 06.07.2016

Ēdu tur katru dienu- mani iecienītākie: MCnuggets, Hesburger komplekts, un Statoil kafija.
(šis nav reklāmraksts)

Vagons Komā 22.08.2020

To jau kāds no firmas rakstījis, si ir reklama

Pievienot komentāru

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes