www.sudzibas.lv Anvart SIA Draudējumi, apsaukāšanās, aizvākošana, rupja valodā un komunikācija

Anvart SIA - Draudējumi, apsaukāšanās, aizvākošana, rupja valodā un komunikācija

Atsauksme par SIA "ANVART" (Reģ. Nr. 40203371443):**

**Virsraksts:** "Ne pieņemama klientu apkalpošana un aizvainojumi"

**Datums:** [, 27. februāris 2025.]

---

Es vēlos brīdināt visus potenciālos klientus par SIA "ANVART" un tās darbinieku rīcību.
**Fakti:**
1. **Vēstulēs no ]**, SIA "ANVART" pārstāvis mani aizvainoja, izmantojot nepieklājīgus izteicienus ("barons", "stulbenis" u.c.).
2. **Negodīga komunikācija**: Neatbildēja uz maniem jautājumiem par pakalpojumiem, bet tikai izteica aizvainojumus.
3. **Reakcija uz sūdzību**: Ignorēja manu oficiālo prasību pārtraukt apvainojumus.

**Kāpēc šis ir svarīgi?**
- Aizvainojumi ir **pretlikumīgi** (Saskaņā ar Latvijas Krimināllikuma 150. pantu).
- Uzņēmumam ir **nodokļu parāds 7 923.86 EUR** (SRS dati no 10.02.2025), kas liecina par nepārredzamu darbību.

**Ko es darīju?**
- Nosūtīju oficiālu sūdzību uzņēmumam.
- Sagatavoju iesniegumu Valsts policijai un PTAC.

**Ieteikums citiem:**
⚠️ **Izvairieties no sadarbības ar SIA "ANVART"**, līdz tā pārņem atbildību par savu rīcību un nodokļu parādiem.

**Piezīmes:**
- Visi apvainojumu pierādījumi (čata logi, e-pasti) ir saglabāti
- Ja jums ir līdzīga pieredze, lūdzu, **ziņojiet to PTAC**: [https://www.ptac.gov.lv](https://www.ptac.gov.lv).

---

**Vēlos uzsvērt**: Šis atsauksmes mērķis ir **aizsargāt sabiedrību** no neētiskas uzņēmējdarbības.

**SIA "ANVART" dati:**
- Reģ. Nr.: 40203371443
- Juridiskā adrese: Rīga, Tapešu iela 44 - 54, LV-1083
- PVN numurs: LV40203371443

**Svarīgi:**
- Šis atsauksmes teksts ir balstīts tikai uz faktiem un publiski pieejamiem datiem.
- Ja uzņēmums vēlas komentēt, esmu gatavs sniegt papildu informāciju.

---

**Būt uzmanīgam ir katram klientam pienākums!**

A

A Akaky 27.02.2025