www.sudzibas.lv ANO drošības padome Tīša vilcināšanās (?)

ANO drošības padome - Tīša vilcināšanās (?)

Jautājieni vai veselu dzīvotāju drošības dienesta rīcībā ir (kaitniekpsih. L. Ģiskā 'uz'ņēmēj'darbībā') inficētu preču ražotāju - pārdevēju - pircēju identificēšana (?)

vai veselā 'Veselības ministrijā' ('Veselības ministrijas' neviltotā jēgā) ir veikti kādi preventīvi pasākumi parazītisma - kaitniekpsih. L. Ģijas sērgas ģenētisku inerču cilvēku veidā pārtraukšanā vispār (?)

Latvijas teritorijā ir vajadzīga militāra veselu dzīvotāju netraucēšanas specoperācija mutantkropļu beigšanā - likvidēšanā, mēru, kā 'latv ('ie') šu operācija' 1937 - 1938 (?) ,
'маскарад' одесса' 1946 (?)

'Canvas way' Andris Grīnbergs
'Tik(ai?)' (?) 'Tu' (?) (pie)dāvājumi
'pri(?)ntt . . ' (?) virspretlikumīga apļu hipnoze, pesteļošana, 'pri' padomju ('при') pat.l.ģi(jas?) latviskojums.

Latvisms 'pie' - vispār arī ir nevesels - beidzams parazītisma simptoms - kļūda jēdzīgā veselā valodā.

'P'ie' vispār nav.
Latvijas teritorijā ir jēdzīgs vietvārds,
upes vārds PIENAVA.

'ESPdecor' Beāte Laua
Pat.l.ģisks parazītisms. 'Tik('ai'?) (pie)dāvājumi.
Naida mutācijas pret mieru, cilvēci,
normālu ģimenes veidu, veselu natālismu.

'Brain Games' Egils Grasmanis
'Tik('ai'?) (?) viens' (?)
'Tā' (?) 'ir' (?) 'tava' (?) 'izvēle' (?)
Vakareiropas vācu pat.l.ģiska naida - parazītisma mutāciju infekcioza neprāta tulkota kaitniekpsih.l.ģija veseliem dzīvotājiem Latvijas teritorijā.