AtrisinātaAloora Home - slikts serviss
29.12.2025.g. Aloora Home pasūtīju preces un arī samaksāju par visu , arī par piegādi ar kurjēru 9.90 euro! Solīja piegādi vēl šogad! Kurjērs man preci nav piegādājis vēl 03.01.2026.g Venipak kurjēru izvēlējās Aloora Home! Venipak pl.7.00 sūta e-pastus. zvana pl.9.16, ja tūlīt nevar atbildēt, uz atzvaniem NĒATSAUCĀS, bet sūta e-pastus, ka nēatrada adresātu!
Nēiesaku nevienam Alora Home e-veikalu un piegādi ar Venipak!
Skaidrīte.(seniore) Rīgā.
Sūdzība veiksmīgi atrisināta
Skaidrīte Kralliša ( dzim.Izaka)
AH
ALOORA HOME
Jums
Jūsu samaksa par šo pasūtījumu ir saņemta un ir uzsākata tā komplektēšana.
Tiklīdz pasūtījums būs gatavs izsūtīšanai vai izņemšanai uz vietas (atkarībā no jūsu izvēles), jūs par to saņemsiet ziņu atsevišķā epastā.
Labdien, Skaidrīte,
Jums atbild Aloora Home.
Pirmkārt, pasūtījumu jūs veicāt 29.12.25 plkst. 13:50. Nākamajā dienā 30.12.25 tas tika nokomplektēts un uzreiz nodots Venipak uz piegādi.
Otrkārt, Latvijas Republikā 31.12.25 un 01.01.26 ir sarkanie datumi/svētku dienas, kurās lielākā daļa uzņēmumu nestrādā (ieskaitot Venipak).
Jūs mums zvanījāt 31.12.25 ar jautājumu, kur ir jūsu paciņa. Neskatoties, ka arī mums tā bija brīvdiena, mēs pieslēdzāmies un atbildējām jums rakstiski epastā, ka tā tiks piegādāta 02.01.26 (jo 31.12.25 un 01.01.26 ir svētku dienas) un ka mūsu mājaslapā kā vidējais piegādes laiks ir norādītas 5 darba dienas (tātad jūsu gadījumā piegāde būtu 1 darba dienas laikā).
Treškārt, kurjers pie jums bija ieradies 02.01.26, bet jūs nepacēlāt viņam telefonu (ko pati epastā rakstījāt mums, dēļ iemesla, ko publiski neminēsim). Kurjers attiecīgi aizbrauca prom un paciņu automātiski pārvirzīja uz atkārtotu piegādi 05.01.26, par ko pats Venipak jūs informēja epastā.
Ceturtkārt, jūs šo sūdzību rakstiet PIRMS vēl atkārtotā piegāde ir veikta.
Piektkārt, pirms atkārtotās piegādes veikšanas, jūs esiet pieprasījusi piegādes izdevumu atlīdzināšanu, neskatoties uz to, ka viņa vēl tikai būs.
Tādēļ lūgums nerakstīt maldinošu informāciju publiskajā telpā. Vēl jo vairāk apzinoties, ka ir svētku periods, mūsu mazais uzņēmums ir slēgts uz brīvdienām un atsāks darbu tikai 05.01.26, attiecīgi arī atbildot jums uz epastu.
Lai mierīgs jums jaunā gada iesākums!
Ar cieņu,
Aloora Home