www.sudzibas.lv "Akser" Auto krāsas serviss Slikta attieksme pret darbu un arī klientu. Slēpj nomainīto detaļu ražotāju

"Akser" Auto krāsas serviss - Slikta attieksme pret darbu un arī klientu. Slēpj nomainīto detaļu ražotāju

Bija remonts ar KASKO apmaksu. Tāmi apdrošinātājam sastādīja tādu it kā liktu oriģinālās detaļas, to zinu jo pirms tam man tāmi sastādīja VW centrs. abas bija gandrīz vienādas. Kad mašīna bija gatava es pajautāju ka gribu redzēt sarakstu ar detaļu nosaukumiem man iedeva tāmi kur bija tikkkai saraksts kas par detaļām. Kad pateicu ka man vajag zināt kādu konkrētu firmu detaļas ielika, negribēja teikt. Teica ka nezinot, jāiet uz miskasti iepakojumi skatīties, kā arī to ka viņi var neteikt man detaļu nosaukums beigās atnāca vēlviens cilvēks kurš nosauca kaut kādas divas firmas, bet es tā arī nesapratu kādu firmu radiatori ir ielikti. Kad mainīju eļļu secināju ka motora nosegs ko viņi bija uzlikuši divās vietās bija piestiprinājušī ar pašgriezošajām metāla skrūvēm jo oriģināliās bija nolauztas. Aizvedu atpakaļ lai saremontē piestiprina normāli, pa telefonu pateica ka vienu nevar izskrūvēt jo tā jau iepriekš ir norauta, es domāju ka par to naudu viņi to varētu mierīgi izdarīt, bet otra ar esot bijusi iepriekš nolauzta. Vai nosegam kura maiņa iekļauta tāmē (motora apakš.aizsarga maiņa 168,50 eur) bet uzlikts lietots tiešām nevar izurbt vecās un ieskrūvēt jaunas skrūves.

A