www.sudzibas.lv 29943921 Pārdod brāķētas preces

29943921 - Pārdod brāķētas preces

Džeks pārdod no Norvēģijas lietotas veļas mašīnas. Manā gadījumā Džeks brauca 3x. Pirmo reizi atveda tādu veļas mašīnu, kurai nestrādā centrifūga. Otrajā reizē atveda tādu, kura nesilda ūdeni. Trešajā reizē atveda tādu veļas mašīnu, kurai iekšā spēcīgi smird pēc pelējuma un nav viena oriģinālā kājiņa. Tādējādi nesanāk palikt zem galda virsmas, jo tai kājiņai nevar noregulēt zemāku augstumu. Cepuri nost džekam, ka brauca un visu mainīja līdz trešajai reizei. Ar pelējumu tiku daudz maz galā vairakkārt skalojot, bet par kājiņu džeks teica, ka nepalīdzēs, jo jau trīs reizes ir braucis. Labi, kāju atradīšu. Bet, ko es iesaku, nopērciet labāk jaunu veļas mašīnu. Bet, ja meklējiet lietotu, tad ne no šī džeka. Jo tāda sajūta, ka tās veļas mašīnas ir no miskastes aiznestas Norvēģijā.

Komentāri (1)

M mahal 02.02.2022

Tev to pašu varētu pateikt - nopērc labāk jaunu 😂
Garantiju vēl lai viņš tev iedod precei kura ir no miskastēm savākta ? Norvēģim vieglāk ir iedot viņu par velti jo tad nav jāmaksā par utilizāciju! Precīzi pateici kad no miskastes savāktas ! Kādreiz kad nebija visas šīs lētās riepas tirgū - daudzi brauca pa musariem tur lasīt.
Ko tu te sūdzies - skopais maksā divreiz 😆

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes