28686417 - Jumiķis - Krāpnieks

Darbi neiekļaujas solītajos termiņos un netiek pabeigti. Tas kas tiek izdarīts, ir ļoti sliktas kvalitātes. Visu laiku tikai tikši solījumi, atrunas un meli.
Samaksa tikai skaidrā naudā un par līgumsaistībām varat aizmirst.
Ss.lv vairāki sludinājumi no vienas personas, bet dati atšķiras.
Uzmanieties!

A

Komentāri (6)

D Džaga 10.10.2020

Jumiķis Raivis nemaksā stradniekiem, melo, atklāti ņirgājas sakot ka naudu par padarīto atvedīšot šodien, un nekā... cilvēki sēž bez naudas badā... nevarot saņemt nopelnīto, tad viņš pieņem darbā atkal jaunus kadrus kuriem sola bet nemaksā... tādēļ arī nav kvalitātes Cienijamie klienti nesaistieties ar tā saucamo jumiķi Raivi(28686417) Ja viņš uzmet strādniekus, uzmetīs arī Jūs. nedēļu (pēc paveiktā darba)diendienā tas kriminālais elements solija vairākiem strādniekiem samaksāt tā vietā klaji meli un ņirgāšanās. Bet zini Raivi tu tiksi sodīts!

D Džaga 11.10.2020

par jaunajiem kadriem.Bija tāds strādnieks Mārtiņš (esot 6 gadus pie Raivja strādājis_)tika atlaists dēļ instrumentu (urbis, figūrzāģis, perforators varbūt kļūdos bet liela summa) tīšas pazaudēšanas(nodošanas lombardā)tika atpakaļpieņemts Mārtiņš darba laikā vazājās apkārt . un nozaga Man no kabatas ap 3 eiro
SARGIETIES!

D Džaga 15.10.2020

šie apvainojumi ir nepatiesi- ko ieliku alkohola ietekmē.Šis cilvēks nav tāds kā izteicos.Ļoti atvainojos.

Z Zīle123 16.10.2020

Meli! Apvainojumi ir ļoti patiesi! Raivis solīja samaksāt naudu strādniekam tikko kā sūdzība tiks izlabota,jo izdzēst to no šī portāla nevar! Cilvēkam kurš ir izmisumā un sēž bez savas nopelnītās naudas nekas cits neatlika kā uzticēties kārtējo reizi Raivja tukšajiem solījumiem. Protams,ka nauda samaksāta netika un vis ticamāk strādnieks nekad šo naudu arī neredzēs.

R Reinis Bernāns 02.11.2020
Slikts serviss, sasteigti darbi

Sasteidz darbus, Darbus veic nekvalitatīvi, no ļoti lētiem materiāliem. Ne vienmēr norēķinās ar darbiniekiem. Pelna vairāk uz ātrumu, ne uz kvalitāti.

D Danbalan 15.11.2020

Ari mani apkrapa , darbs nav pabeigts , nauda paņemta, stradnieki nekádi... Un tikai solijumi...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes