220.lv - Nav preci nav naudas nav saziņas.Pasūtījums 43266584
Pasūtījums netika piegādāts laikā. Pēc vairākiem mēģinājumiem iegūt informāciju no "220 lv" rezultāta nebija nekāda. Par preci tika samaksāts 2026. gada 26. jūnijā. Sūtījuma izsekošanas informācija rāda datus tikai līdz 2026. gada 1. jūlijam. Šodien ir 2026. gada 14. augusts, un uzņēmums "220" nespēj atrast pasūtījumu. Saziņa ir briesmīga – uzņēmuma darbinieki nespēj atrast pasūtījumu pat pēc tā numura; tā vietā man nākas sūtīt attēlus. Negodīga un neprofesionāla rīcība.
Labdien. Atvainojamies par nepatīkamo iepirkšanās pieredzi. Vēlamies informēt, ka 220.lv ir tirdzniecības platforma, kurā tirdzniecību veic kā pats 220.lv, tā arī vairāki tūkstoši citu Pārdevēju no dažādām valstīm.
Pēc mums pieejamās informācijas pasūtījumu veicāt no Marketplace pardevēja "Jeni commerce jeb JENIKY COMMERCE". Ar nožēlu informējam, ka ne pārdevēja kurjerdienests, ne pārdevējs nevar sniegt atbildi, kur palicis veiktais pasūtījums. Uzskatāms, ka Jūsu pasūtījums ir nozudis transportēšanas laikā. Naudas atgriešana par veikto pasūtījumu tiks veikta līdz 5 darba dienām. Vēlreiz atvainojamies par nepatīkamo iepirkšanās pieredzi un pateicamies par sapratni.