www.sudzibas.lv 1188 Slikts serviss, bezjēdzīgs uzņēmums

1188 uzzinu dienests - Slikts serviss, bezjēdzīgs uzņēmums

Slikts serviss, bezjēdzīgs uzņēmums. Zvanu, kas nozīmē, ka esmu klients, maksājoš, jo zvans ir par maksu. Jautājums "kur ir tuvākais "swedbank bankomāts", es atrodos... " uz ko man atbildēja lai es paskatos internetā vai zvanu bankai. Ja man ir steidzami nepieciešama šāda informācija, un/vai nav pieejams internets, tad šādai informācijai būtu jābūt pieejamai 1188, ko tiešām var atrast internetā. Smiekli nāk par tādu servisu

R

Komentāri (3)

C critical thinker 28.11.2017

ģeniāli. tāda palīdzība :D es gan pieļauju, ka tur pie tālruņa ir palicis pumpains pusaudzis, kas atbild - meklējiet internetā.

C Credoautoprieks 26.04.2019
Slikts serviss

Neiesaku autoskolu,jau aizejot uz 1 nodarbību rodas problēmas.Instruktors vienkārši neatzīmē sarakstā kad esi ieradies un tev jaiet atsedēt velreiz 4h uz citu grupu.Nav normāli.

а Аноли Б. 27.04.2019
Krāpšana! Slikts serviss!

Интернет плохой! Телевидение - смотреть нечего! Звонок платный- 0.52€ Деньги снимают автоматически ,поэтому после отказа надо быть очень внимательным ,они продолжают снимать деньги ! И их не возвращают . НЕ СОВЕТУЮ!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes