www.sudzibas.lv 1188 nepatiesa informacija

1188 - nepatiesa informacija

Zvaniju uz so kompaniju vecgada vakara un velejos uzzinat vai pasta nodalas strada saja diena ,tas bija ap plkst.16.00 diena ,man atbildeja ,ja strada lidz plkst.20.00,nekadu problebu,un Ta jau biju nopriecajies ,ka uzspesu sanemt paku ,bet neka --beigu beigas visss bija ciet ,pasta nodala origo centra str.lidz plkst. 15.00,.velti izstereju kreditu zvanot un iegustot nepatiesu informaciju,ka Ari savu laiku.zvaniju es 2 reizi man atkal stastija ka tuvaka vieta vel kur strada pasta nodala IR domina,Alfa,spice,taka tuvak no centra man bija domina Ta Ari devos turp,bet atkal biju vilies par nepareizo man sniegto informaciju no zvana centra 1188. Ta man bija jau sacakarets viss garigais un jaunais gads 2014.loti darga,meliga,nelaipni darbinieki ,slikta kompanija

M

Komentāri (1)

Y YoYo 01.01.2014

Ja Latvijas Pasts uzziņu dienestu ir informējis kā strādās svētkos, bet realitātē tā nav, tā nekā nevar būt 1188 vaina. Paši taču viņi neizdomā kā strādā Latvijas Pasts vai Swedbanka piemēram.
P.s. Nevajag visu darīt pēdējā brīdī, tad nebūs jākreņķējas par sīkumiem!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes