www.sudzibas.lv 1188 nemāk atbildēt

1188 - nemāk atbildēt

zvanu uz 1188 vajadzēja uzzināt veikala konkrēto adresi (pirms tam biju skatījusies i-neta), man paziņo, ka tāda veikala Purvciemā vispār nav. es sāku smieties, jo pati pirms pāris dienām skatijos majas lapa, zinu, ka ir. meitene vilcina laiku, meklē... man naudu, protams, skaita.. beidzās viss ar to, ka es viņai saucu konkrētu majas lapas adresi, lai vina sadaļā kontakti apskatās adresi.. kas tās par uzziņām?? smiekligi. nevis mani informē, bet es informēju 1188 kur jāiet un kur jāmeklē info..
pati esmu strādājusi par operatoru, šī lieta nav sveša. tad jājauta vai tiešām 1188 strādā pilnīgi tupi operatori vai tas tiek darīts speciāli, lai vilcinātu laiku?

M

Komentāri (4)

Q QWE 01.03.2011

Bet reizēm uz 1188 zvana pilnīgi tupi cilvēki. Vai ne? :)

K Kika 01.03.2011

tā gan

R Ruta 01.03.2011

bet ja jau adresi zinaji, kapec vel bija jazvana uz 1188???

I Ilze 02.03.2011

Personīgi esmu tur bijusi, un varu teikt konktērti - ja firmas pašas nav ieinteresētas, lai cilvēki par tām uzzina un ir informēti - tad paši arī ievieto info par sevi 1188 datubāzē! Nevajag vainot tikai to kur tu interesējies, pa interesējies vai maz pati firma ir darījusi visu lai būtu tur kur tu interesējies!

Un vai tik tiešām esi pārliecināta, ka nosauci pareizu nosaukumu!
Pati esmu sastapusies ar to ka firmas mājas lapa ir ar sia nosaukumu nevis ar firmas pieņemto nosaukumu!

Ir daudz aspekti -DRAUDZĪGS IETEIKUMS - nevaino to, kur pati neesi bijusi un pārbaudījusi kā viss strādā! ;)

Cilvēki bieži domā, ka viss ir vienkārši, bet beigu beigās viss ir sarežģītāk nekā domājam! ;)

Patīkamu dienu! :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes