www.sudzibas.lv 1188 Nekompetents dienestu serviss

1188 - Nekompetents dienestu serviss

Līdz šis brīdim man ļoti patika uzziņu dienests 1188, bet tagad esmu viņos vīlusies. Pirmdien zvanu, lai pajautātu, kā kursē 4.tramvajs NATO sammita laikā. Šie atbild - kursē pēc svētdienas grafika. Drošības pēc piezvanīju uz sammita bezmaksas informatīvo tālruni - tur pateica, ka 4.tramvajs nekursēs vispār, jābrauc ar autobusu vai mikroautobusu. Labi, ka piezvanīju, jo citādi kā muļķis būtu stavējusi uz pieturas līdz parītdienai. Nekompetenti, ka uzziņu dienests sniedz šādu nepatiesu informāciju.

E

Komentāri (2)

A a 18.02.2008

Vienk. konkrētā operatora nekompetence :D ja nezinājāt tad varu pačukstēt = NATO Sammita informatīvo tālruni apkalpoja 1188 operatori :)

A aija 16.01.2011

nu jā, man vienreiz arī gadījās zvanīt uz šo nr- viņi man nepareizi pateica, cikos iet autobuss. bet es braucu no vietas, kur autobusi iet reti :(

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes