www.sudzibas.lv 1188 Ļoti nejauka attieksme no konkrēta šofera, neskaitāmas reizes

1188 - Ļoti nejauka attieksme no konkrēta šofera, neskaitāmas reizes

Šodien ar autobusu Alsunga-Kuldīga 15: 50 09.08.2023 atkal saskāros ar šoferi kurš bija nejauki pret mani izturējies pagājušo vasaru. Kāpjot autobusā, kliedza man virsū, lai noslauku kājas (ko es izdarīju) Melnās kapeikas šoferis nevēlējās pieņemt, tādēļ devu 5€ banknoti, uz ko viņš man kliedz virsu, ka viņam nav ko izdot.. Prasiju, ko nu? Kliedza lai kāpju āra, pēc 10min Ilgas baurošanas izmainīja.. Šodien 09.08 kapjot iekšā uzreiz noslqucīju kajas, jo atcerejos cik nejauks viņš spej but.. Saku labdien (šoferis neko preti nesaka) rādu ka maksāšu ar karti, jau neapmierināti noskatijās, pateicu "paldies" atkal pretī neko nepasaka, eju ieņemt sev iemīļotu vietu pie aizmugurējām durvīm (esmu grūtniece un no turienes nāk svaigs gaiss, autobusā bija tikai 2 pasažieri) es eju, un šoferis atkal izdomā pacelt balsi pret mani, dusmīgi skatās un kliedz: "priekšā sedi! Tur arī ir brīvas vietas" labi apsēžos priekšā, bet sajūta ir tik pretīga, ka es cilvekam neko neesmu nodarīJusi, lai tada butu viņa attieksme... Nu ja esi īgns un nevēlies strādāt par šoferi, tad neuzskatu ka tā tam vajadzētu palikt.

09.08.2023

Uzņēmums saņēma paziņojumu par šo sūdzību

Papildināts anoniims.. 09.08.2023

Šofera apraksts- nav matu, ne bārdas..lielas miesas būves, gaiši zils, aizpogājams krekls.

A

Komentāri (3)

Velvetpopstar 09.08.2023

1188.lv nav autobusa kompānija, bet uzziņu dienests.

E Edvīnijs 09.08.2023

Bet kāpēc tad sūdzība ir noformēta par uzziņu dienestu 1188?
Tas, ko Tu tagad izdarīji, ir papildināji sūdzību skaitu par šo uzņēmumu un šis uzņēmums 1188 tagad saņems ziņu, ka par viņiem ir bijusi sūdzība, kaut arī viņiem ar šo šoferi pilnīgi nekāda sakara nav. Bet šoferis pīpēdams brauks tālāk, jo viņa darba devējs nekad neuzzinās, ka esi sūdzējusies.

Eju autobusu sarakstā, redzu - reisu Alsunga-Kuldīga plkst 15:50 nodrošina "SIA Latvijas Sabiedriskais Autobuss". Viņiem tad arī adresē šo sūdzību, ja gribi, lai nonāk līdz pareizajam adresātam.

L Lexy777 09.08.2023

Esi gan izdabiiga! Ko teiks tev to dariisi haha! Es vinu pasuutiitu 3 majas taalaak ja komandetu mani!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes