SUA AIOO Latvia - Krāpšana
Absolūti klientiem nedraudzīgs kantoris, nekompetenta pārdevēja un klientiem nedraudzīga vadība, kurai par savu labo slavu daudz svarīgāki 15 eur.
SIA AIOO Latvia Prāgas ielā 1 26.04.2025. Vēlējos iegādāties Redmi Note 14
Pro 5G displeja aizsargstikliņu. Nopirku pārdevējas ieteikto, par kuru samaksāju eur 14,90. Veikalā pirms iegādes uzrādīju telefona oriģinālo kārbu, skaidrojot kādam modelim tieši tas nepieciešams.
Uzticējos pārdevējas ieteikumam, ka tas būs labāks risinājums un ilgmūžīgāks, jo, domāju, cilvēks, kurš diendienā saskaras ar telefonu aksesuāriem, zinās labāk par mani.
Nopirku ieteikto tempered glass full screen aizsargstiklu un devos prom. Mājās atklājās, ka, uz minētā telefona nemaz tādu nevar uzlikt, tas nemaz fiziski neturētos virsū mūsu telefona modelim dēļ telefona noapaļotajām ekrāna malām.
Vēlējos atgriezt savu pirkumu, 12.05.2025., par cik man viņam nav nekāda pielietojuma, saņèmu atbildi, ka par pirkumiem, kuri iegādāti ar karti, naudu neatgriež un preci atpakaļ nepieņem.
Teicu, ka man tie gandrīz 15 eur ir būtiska summa, uz ko pārdevēja nekaunīgi vēl atļāvās piebilst, ka viņiem esot arī vēl dārgāki stikliņi un naudu man neatgriezīšot.
Šis nebija mans pirmais pirkums šajā veikalā, bet, pilnīgi noteikti pēdējais. Jūtos piemānīta un apkrāpta, jo uzticējos.
Priekš kam tev vēl papildus aizsargstikls,ja jau orģināli nāk ļoti laba aizsardzība Gorilla glass Victus 2,plus stikla aizsargplēve.Nekas tev ar to ekrānu nenotiks,pats šo mobilo lietoju.Jā iepriekšējais mobilais ar bija Xiaomi redmo note 8 pro,tad viņam pat nebija aizsargplēve uzlīmēta virsū un 7 gadu lietošanas laikā nekādas skrambas ekrānam nebija ar visu to,cik reizes man viņš bija kritis zemē.