www.sudzibas.lv Valsts probācijas dienests Nesaprotama situācija ar probācijas uzraudzības piemērošanu

Valsts probācijas dienests - Nesaprotama situācija ar probācijas uzraudzības piemērošanu

Pēc krimināllietas nr.19620066924, Rīgas rajona tiesā, izdomāja savu sprieduma spēkā stāšanas dienu 5. septembrī 2025g. Kaut gan tiesas procesā gaitā biju attaisnots, spriedumā vienā vietā ir teikts uzturēšanas līdzekli atstāt negrozītu - līdz sprieduma spēkā stāšanas dienai un sprieduma spēkā stāšanas diena nav noteikta, mans nodarījums bija attaisnots, Latvijas Republikas vārdā. Tagad Valsts probācijas dienests uzstāj, ka man jāierodas soda izpildei tik un tā, draud ka probācijas uzraudzību uz kuru man nav jāierodas, aizstās ar brīvības atņemšanu un raksta ka spriedums stājies spēkā 5. septembrī 2025g. Valsts policija un Latvijas Republikas prokuratūra atsakās uzsākt kriminālprocesu līdz ar to, ka arī raksta ka spriedums stājies spēkā 5. septembrī 2025g. Tieslietu ministrija, kurai ir probācijas dienests pakļautībā, arī atbild to pašu, ka man jāierodas soda izpildei, tad kad nevajag. Dokumenti ir pielikumā.

Ja vajadzīgi uzvārdi tad tie ir, Rīgas rajona tiesas tiesneses Ilona Ozoliņa-Kļaviņa, Vineta Mazure, Aija Briede, Latvijas Republikas prokuratūras prokurore Gunta Pudnika, Valsts policijas priekšnieks Oskars Čugunovs, izmeklētāja Jana Sakoviča, Tieslietu ministrijas pakļauta I.Kļaviņa un Valsts probācijas dienesta specialiste Inese Jurdža un zvērināto tiesu izpildītāja Baiba Balta.

Tāpēc varat pārbaudīt arī savas lietas, ja jums pie viņiem tādi ir bijuši, iespējams ka jūs, vai jūsu tuvinieki, bijāt notiesāts neattaisnoti, vai lieta tika pavirzīta pret jums vai safabricēta!

Papildināts Andrejs897 9 st atpakaļ

Spriedums ir trešais no dokumentiem un sprieduma spēkā stāšanas diena 5. septembrī 2025g. nekur nav noradīta.

Papildināts Andrejs897 8 st atpakaļ

Tiesvedības procesi netika publicēti Latvijas Vēstnesī, civillieta nr.C33454524 un krimināllieta nr.19620066924.

A