www.sudzibas.lv PROBRO EXPRESS mazgatuve. Slikts servis. Skrāpejumi uz aitomašinas ratu diskiem.

AtrisinātaPROBRO EXPRESS mazgatuve. - Slikts servis. Skrāpejumi uz aitomašinas ratu diskiem.

Es lietoju abonomentu PROBRO EXPRES automazgatuvē. Juglas ielā 95c. Kopš 2023 gada. Kopš iegadajis pilnigi jaunu automašīnu no salona.
Mazgaju regulari. Šī ir vienīgā autonatiskā automazgatuves firma kurus pajalpojumus es izmantoju.
Mazgāšanas laikā sāku ieverot nelielas švījas. Ar katru mazgāšanas reizi tās kļuva vairākas un dziļākas . Sapratu kad tas tā nevar turpinaties un izsaucu mazgatuves darbinieku. Mazgatavas darbinieks konstateja bojajuma faktu. Un lika man aizpildit notikuma reģistrēšanas formu vinu majaslapā.
Izdariju visu .
Sazinājos pa e-pastu,no kā atbaca paziņojums par lietas izsjatisanu. Kautkada starpnieku kompanija atbrauca pie nanis safotogrāfeja bojajumus ,un teica lai gaidot atbildi.
Pēc dažam dienām atnaca atbilde ,kad automašīnai bojajumi automazgatuvē nav izdariti.. atnaca shematiski zimets skats ,kā notiek automazgašana.
Un apakša parakstits kad firma atbildibu nenes.

Sūdzība veiksmīgi atrisināta marissem1 4 st atpakaļ

Papildu foto pievienots papildus .

M

M marissem1 4 st atpakaļ

Probro express mazgatuve.

M marissem1 4 st atpakaļ

Sūdzība vel nav atrisinata. Jo ir iesniegta vel viena sūdzība.