www.sudzibas.lv Mzogs.lv darba devējs Eduards Gailišs-narkomāns. Darba devēvs Eduards Gailišs -narkomāns.

Mzogs.lv darba devējs Eduards Gailišs-narkomāns. - Darba devēvs Eduards Gailišs -narkomāns.

Ja Jūs esat ievietojis darba sludinājumu ss.lv dēlī , Jums var piezvanīt uzņēmuma (www.mzogs.lv), [slēpt]@gmail.com) pārstāvji Vladislavs Ivenkovs tel. 26555874 vai Eduards Gailišs tel. 29505755, un piedāvāt darbu. Darbs būs saistīts ar palīdzību žogu montāžā pierīgā.
Kad Jūs uzsāksiet strādāt, šie divi neadekvāti V.Ivenkovs un E.Gailišs mēģinās visādā veidā Jūs izsmiet, un pazemot. Bez tam, iespējams Eduards Gailišs lieto psihotropas vielas, un ir narkomāns ar stāžu. Pēdējo reizi, darba laikā , tas nedabīgi bolīja acis, izdvesa dzīvniekam līdzīgu rūgšanu, un izņēma savu dzimumlocekli un sāka ononēt. Pēc 5 minūtēm uzdzēra ūdeni, un it kā nekas nebūtu bijis metās skrūvēt savu žogu.
Eduards Gailišs rada psihiski neadekvāta cilvēka iespaidu, ar homoseksuālām tieksmēm. Tam ir bize uz galvas, neadekvāts skatiens. Kad ir lietojis psihotropus runā nesakarīgi, nepabaidz domu un pārlec uz citu, bet starpposmos kad nav “zem ietekmes “ var pārliecināt un iestāstīt visu ko, kā jau īsti narkomāni.
Bez tam E.Gailišs ļoti ciena Krieviju. Pēc viņa domām Krievija ir stipra, un varena valsts. Tai esot tādi ieroči, ka viens šāviens un pus Latvijas nebūšot. Šo atklāsmi E.Gailišs pavestīja pats peronīgi.
Esiet draugi uzmanīgi, nesadarbojaties ar šiem diviem, vai arī redzēsiet visu, kas te izklāstīts.
Domāju, ka tuvākajā laikā vērsīšos Valsts Darba inspekcijā, un Valsts Ieņēmumu Dienestā. Jo cilvēkiem piedāvā darbu divi neadekvāti darba devēji, viens iespējams ir narkomāns. Arī žogu montāža notiek lielāko ties pa tumšo, apejot nodokļu nomaksu, un darījumu uzrādīšanu atskaitēs.
Šeit arī pats Imantas narkomāns Eduards Gailišs.

P Palīgs neskaidrajiem 4 st atpakaļ

Diemžēl nav lietisko pierādījumu (foto,video) par onanēšanu pie žoga uzstādīšanas. Lūgums piestādīt vai arī tas tiek uzskatīts par jūsu iedomu..

ArnisJanosns 4 st atpakaļ

Ja Jūs darba devējs ( zem ietekmes) sāks to darīt, uzfilmējiet , ja varēsiet, es nevarēju.

P Palīgs neskaidrajiem 4 st atpakaļ

Garigi siimais krāslavietis ar feikajiem profiiem darbojas... noraujies podā sūds...

krāslavietiss 3 st atpakaļ

Tev visi zem vienas ailes. Kad es tādā stilā esmu rakstījis? Čalis bildē izskatās pēc laba frukta. Kas viņu zina, varbūt autors nedaudz šauj pār strīpu, bet es ar savu darba devēju jaunībā pat boksējos. Šis itkā ir too much.

P Palīgs neskaidrajiem 3 st atpakaļ

Tu esi slims, ciivēk krāslaviet. Jāārstējas. Shizo ir tava diagnoze.

ArnisJanosns 3 st atpakaļ

Jūs tiešām mani ar kādu jaucat.

P Palīgs neskaidrajiem 2 st atpakaļ

Krāslavietis tevi jauc ar saviem feikajiem profiem.. shizo ir vina diagnoze..