www.sudzibas.lv Majasdarbs.lv Krāpšana, slikta serviss

Majasdarbs.lv - Krāpšana, slikta serviss

Samaksāju lielu naudu, lai uzraksta man darbu, beigu beigās uzradījās plaģiāts, kā vispār šis mājasdarbs.lv var pastāvēt? Kad lūdzu, lai man atgriež naudu man atbildēja, ka “Pierādiet, ka jums atklāja plaģiātu”, kaut gan es visus papīrus par plaģiāta atklāšanu biju aizsūtījusi, viss ko man no šiem vairāk kā 380€ ieskaitīja, bija 80€, jo redz viņi netic tam, ka bija plaģiāts. Neuzķerieties uz šo mājaslapu.
P.S ļoti labi zinu, ka viņu mājaslapā ir ierakstīts, ka jāpārbauda uz plaģiāta esamību, bet kad viņi man rakstīja darbu un es jautāju vai neuzrādīs plaģiātu, viņi man atsūtīja papīru kur norādīts, ka viņi ir akadēmiski godīgi un no citiem darbiem neko neņem, beigu beigās man uzrādījās DIVAS APAKŠNODAĻAS nokopē tas no Daugavpils Universitātes darba, vai tas ir normāli?

04.06.2025

Atbilde no Dainis Jackevičs Pārstāvja atbilde 04.06.2025

Labdien!

Paldies, ka uzrakstījāt. Mums ļoti žēl dzirdēt, ka Jums bija negatīva pieredze, un mēs patiešām vēlamies palīdzēt šo situāciju atrisināt.

Lai mēs varētu pilnvērtīgi izskatīt šo gadījumu un pārbaudīt visus apstākļus, lūdzam Jūs norādīt, par kuru tieši darbu ir runa (darba tēma, izpildes termiņš vai uzrakstīt mums whatsapā), kā arī, ja iespējams, atsūtīt mums vēlreiz dokumentus, kas apliecina plaģiāta konstatēšanu.

Mūsu mērķis vienmēr ir nodrošināt kvalitatīvu un oriģinālu darbu, un šādi gadījumi ir mums svarīgi, lai uzlabotu mūsu pakalpojumus.

Ceram uz Jūsu atsaucību!

Ar cieņu, Dainis (majasdarbs.lv-menedžeris)

latv Debill 04.06.2025

Krāslavietis trāpīja šķidro caurajās pļūtenēs, nezināja ko ar to jādara, un sāka komentos agresīvi mesties visiem virsū:D

latv Debill 04.06.2025

kraslavieti p*gor, tev, lops, varu piedāvāt izēst manu ateju. Va izmantosi karoti, vai, pēc ieraduma, grābsi a rokām, man dziļi pie d*irsas, man svarīgs rezultāts

latv Debill 04.06.2025

kraslavieti komentātor-švaine iemest lopu vagonā un uz kautuvi

latv Debill 04.06.2025

kraslavieša mamku ar māsu un tanti aiz kājam pa d*rsu, un prom uz kastingu……:D

Pēdējais Atspulgs 04.06.2025

Этих двух обоссаных клоунов кто то забанит? Первый раз пожаловался, забанили. Теперь почему не банят? Траффик нагоняют?

krāslavietiss 04.06.2025

Tu pats esi neadekvāts un vēl par citiem sūdzies? Mazais cirka klauniņš. Krieva mentalitāte.

D Dom2 22 st atpakaļ

Кто такая Вероника Радзинская.?

krāslavietiss 22 st atpakaļ

Beaztbildes mīlestība

Orešņiks liek lūzer-kraslavietim skriet kakāt čemodānā 5 reizes dienā

latv Debill 21 st atpakaļ

kraslavieša izcili sārtajā mazp*sānu p*darciemā ped*rastija sit augstu vilni!

latv Debill 21 st atpakaļ

kraslavieti, doties ...atpakaļ savu uz lotgolas ģerevņu, un atslēdz internetu

veronika ir kraslavieša eskort-mamka:D

D Dom2 20 st atpakaļ

скорее всего взаимная любовь, если он лишил ее девственности.

krāslavietiss 20 st atpakaļ

Izbeidz, tur vnk azobočennijs cilvēks

D Dom2 20 st atpakaļ

лишил ее девственности и забрал 380 eur?

latv Debill 19 st atpakaļ

kraslavieša mamkai vai tad ir nevainība. Saprotu, ka viņam bija paredzēts kļūt par ab*rtu, bet tomēr izlīda caur veronikas d*psi arā:D