IRstils Studija - Negatīvs atsauksme par manikīra meistari Alinu Ressele IRstils Studija
Es ilgi laikus apmeklēju šo salonu un tieši Alinu Ressele kā manikīra un pedikīra meistari, jo sākumā viņa šķita patiešām profesionāla un uzticama. Es paliku apmierināta ar viņas darbu, un tas pamudināja mani iesūtīt tur daudzas draudzenes un paziņas. Es domāju, ka atradu īsto vietu Rīgā, Ģertrūdes ielā 42, kur varu justies droši un labi kopta. Bet tagad, atskatoties, es saprotu, cik milzīga kļūda tas bija – tīra ilūzija, kas beidzās ar manu ģimenes iznīcināšanu.
Pirms dažām nedēļām es nejauši atradu sava vīra telefonā fotogrāfijas ar šo "meistari". Pēc sirsnīgas, bet sāpīgas sarunas izrādījās šokējošā patiesība: Alina Ressele ne tikai strādāja pie viņa nagu kopšanas, bet aktīvi piedāvāja intīmas "papildu pakalpojumus" – tā saukto "pēcintegrācijas" vai vienkārši prostitūciju zem manikīra maskas. Viņa vairākkārt aicināja viņu uz savu mājām, kur, kā tagad skaidrs, tas nebija tikai par nagu lakojumu, bet par krietni tumšākiem darījumiem. Šī sieviete – patiesa nodevēja un morāles bankrotētāja – gulēja ar manu vīru, kamēr es sēdēju viņas krēslā salonā, uzticoties viņas rokām un smaidam. Skatoties man acīs, viņa koptu manus nagus, bet aiz muguras šifrēja manu ģimeni, izmantojot savu pozīciju kā vilci, apvilktu ar profesionālas skaistumkopšanas kažoku.
Mēs tagad esam šķiršanās procesā, un viss tas sāpes un šoks, ko es izjūtu, ir neizdzēšamas rētas. Cik zemu var krist sievietes mūsdienās?
Alina Ressele nav tikai slikta meistare – viņa ir baismīga parazīte, kas inficē ne tikai nagus, bet visas dzīves. Un tas vēl nav viss! No citu klientu stāstiem un manām paša uzzinātām detaļām izrādās, ka viņa un citas meitenes salonā regulāri apspried savus klientus no galvas līdz kājām, izlejot uz tiem netīrumus aiz muguras. Viņas smīk par mūsu izskatu, dzīvi un noslēpumiem, padarot katru vizīti par apkaunojošu loteriju. Tas nav salons – tas ir indeglītava, kur skaistums ir tikai fasāde sliktākajām instinktēm.
Brīdinu visas sievietes: prom no Alinas Ressele un IRstils Studija! Nekad vairs nekādas ieteikumi no manis. Ja vēlaties īstu skaistumkopšanu bez nodevības un morāles bedrēm, meklējiet citur. Šī pieredze ir iznīcinājusi manu uzticēšanos ne tikai saloniem, bet cilvēkiem kopumā. Algu Ressele – tu esi kauns savai profesijai un sievietei!