www.sudzibas.lv Carbuyclub.lv Krāpšana slikts serviss

Carbuyclub.lv - Krāpšana slikts serviss

Carbuyclub pārdod nepārbaudītas mašīnas. Es 19.augusta 2025. gadā nopirku BMW530d F11 automašīnu. Pie pirkšanas tika teikts, ka mašīna ir ļoti labā stāvoklī un ieguldījumus neprasa vizuālais stāvoklis teicams, veicot pārbaudi carvertical viss sakrita un mašīnai tiešām ir laba vēsture un csdd tehniskais novērtējums bija ar 0.vērtējumu . Mans pirmais uztraukums bija par ķēdes stāvokli, jo mašīnai bija 300,000 km liels noskrējiens uz ko man atbildēja, ka mašīnai pirms pārdošanas esot veikta ķēdes sprieguma pārbaude un ka viss ir kārtībā.

Es gribēju šo mašīnu pirms pirkšanas vests uz servisu pārbaudīt uz ko man atbildēja viņiem ir pieejams pacēlājs uz vietas, ja vajag var pacelt apskatīt, bet es nevaru izbraukt ar mašinu no viņu teritorijas un pārbaudīt. Tas jau bija pirmais sarkanais karogs, bet domājot ka džeki ir godīgi uzticējos, ka ja ķēde ir tiešām pārbaudīta un ka uzreiz ieguldījumus neprasīs pa 9,800€ šis ir labs auto.

Mašīnu nopirku dienu pēc apskatīšanas un biju paņemis līdzi mehāniķi kurš pēc vizuālas apskates gan motortelpas gan apakšas sprieda,ka auto nekas nepil, ka mašinu var pirkt. Pēc dokumentu sastādīšanas džeki arī mierināja, ja kaut kas notiks būs iespēja ar viņiem ko sarunāt.

Tad sākas problēmu saraksts izbraucot no teritorijas pirmajos 5km izmetās 1. kļūda par DYNAMIC DAMPING CONTROL, kas saistās ar piekari džekiem zvaniju teica ka ja kaut kas vēl parādisies lai dod ziņu.
Nākamais pasažieru durvis priekšā nevarēja aizslēgt nu neko es biju plānojis tāpat nedēļu pēc pirkšanas mainīt visas eļļas un filtrus. 25.augusta 2025.gadā Es atradu labu servisu kurš tieši taisa BMW ar lielu pieredzi un pēc apskates nāca sliktās ziņas. Ķēde ir jāmaina uzreiz. Remonts kopā izmaksāja 3487€

Pēc šī es zvanīju viņiem izkaidroju situāciju uz ko viņi man atbildējā ka tā ir apkope tas ir normāli. Nu nezinu ja es pērku mašīnu pa 9800€ vai man tiešam ir jārēķinas ka nevis pēc laika, bet uzreiz ir jāiegulda 3487€ lai mašīna brauktu. Tas man vismaz nešķiet pieņemami.
Pēc šī es sapratu CARBUYCLUB ir kārtējais placis viņiem neinteresē pārdot labu mašīnu viņiem svarīgi ir lai tu ņem caur viņiem kredītu un uzpelnās uz to.
Sīkakai informācijai rakstiet: [slēpt]@inbox.lv

S Slauxis 14.09.2025

Zini ko, tur ir jābūt ar diagnozi, lai pirktu F sērijas bembi ar 300 tūkstošiem no carbuy un vēl ticēt uz vārda.

V Valters Klaucāns 15.09.2025

Ko tu vispār raksti divāna sildītāj

M memesupreme 15.09.2025

nu bet ko tu gaidīji, pirkt 5. sērijas efku zem 10k no plača :D neviens sevi cienošs cilvēks no turienes nepirktu. Protams, ka tev pārdevējs izskalos visu smadzeni, tik lai paņemtu. būs mācība.

V Valters Klaucāns 15.09.2025

Protams būs mācība tapēc jau rakstu lai cilveki nepieļauj tās pašas kļūdas tas kas te raksta ka būtu gudrāks nekad ar to nav bijusi pieredze

V Vilis666 15.09.2025

Autor šo visu izliet Facebook vai tiktok tad dabūsi lielāku rezonansi un varbūt būs kāda jēga un atgūšu vismaz par remontu no Ivariņa

V Valters Klaucāns 15.09.2025

Paldies par ieteikumiem bet šī sūdzibā vairāk ir domāta lai cilvēki zin kāds carbuy placis patiesībā ir

V Vilis666 15.09.2025

Visi i tā ziņas kāds carbuy patiesībā ir un tur mašīnas nepērk