Allan vendor, SIA - Krāpšana

Šī uzņēmuma uzkodu automāts BKUS Vienības gatvē 45, vienkārši apkrāpj cilvēkus. Jau 4 gadus saskaros ar šo problēmu bērnu slimnīcā. Šoreiz mēģināju atkal nopirkt 0.5 pudeli ūdens,kas maksā 1 EUR, maksāju ar karti. Kad samaksāts,tad paskatoties konta pārskatā,par vienu šo ūdens pudeli samaksāju 3 EUR. Šie aparāti novelk vienu summu 3 EUR, vienalga,lai cik maksātu produkts,pat ja cepumi maksās 0.60 EUR, no konta atņems 3 EUR un atpakaļ neko dabūt nevar. Labāk,cilvēki mīļie,kuriem nākas pabūt bērnu slimnīcā, Vienības gatvē 45, izvēlieties citus uzkodu automātus!

Balticom - Slikts servis, un apmanīšana

Slikts servis, un apmanīšana Sveiki, pagajušo gadu pieslēdzu optisko internetu. Sieviete kura zvanija, bija laipna utt, ka jābūt. Izteica piedāvajumu uz 2 gadiem un līdz gada beigām lētāka mēneša maksa. Izteicu to , kad tuvākā 1-2mēnešu laikā pārvācos uz citru adresi un jautāju vai pakalpojumu varēs citā addrese pēctam pārslegt. Protams, kad atbild , jā droši Riga nebūs problēmu ar interneta pieslēgumu pārslegšanu. Un nolēmu pieslēgt 2gadu līgumu, kādēl gan nē, lētāks maksājums un pakalpojums. Viss bija labi , lidz mirklim...

Nord Auto SIA - Ainars Aboltins - Unusable Audi Q7, with a destroyed engine

We bought the Audi Q7 from the car dealership Nord Auto SIA in Riga and made a contract with this company. The situation is, that the salesman says, that the car is in good condition and checks in the car service. In reality, the car is very broken and the engine is out. The biggest problem is that the engine pistons shake, and the cylinder is worn metal debris is in the engine and engine oil. The air conditioning system is broken and the pipes are damaged. Various links, rollers, belts, etc...

Datoru Ātrā Palīdzība - Slikta attieksme.

Slikta attieksme. Mānīgs strādnieks: lika atvest monitoru apskatei, bet uz vietas prasīja izlaiduma gadu un uzreiz secināja, ka remonts nav iespējams. Pa telefonu nevarēji brīdināt par "vecuma ierobežojumu, vai kā? Коварный работник: сказал привезти монитор на осмотр, а уже на месте спросил год выпуска и сразу сделал вывод, что никакой ремонт невозможен. Неужели по телефону не мог предупредить о "возрастном цензе"?

NIKKOLETYYACOSMETIC - Krāpšana

Nikolola Kononova! krāpniece. tirgo dažādu kosmētiku / smaržas. Iegadājos smaržas ,bet atnāk ūdens ar logu tīrītāju smaku. Rakstu par radušos situāciju un viņa atļaujas mani nobloķēt jo vēlos atgriezt preci un saņemt savu naudu ! Fuuu. .. krāpniece

V Vineta Ti 6 st atpakaļ
Komentāri 0 Kosmētika

Zelta Zivtiņa - Обман

Обман Жулики из tele2 zz продают за 2.99 с якобы мобильным интернетом 4G+. Там и близко нет той скорости и качества сигнала. Мобильный интернет прошлого века. Постоянно прерывается, скорость скачет от низкой к вообще никакой. Мошенники из теле2 решили, что за этот дерьмовый мобильный интернет можно брать больше денег. И теперь это будет стоить 3.59€.

S SHET 6 st atpakaļ
Komentāri 0 Mobilie operatori

Verners De - Nekvalitatīvas preces

Nekvalitatīvas preces Pirms divarpus gadiem iegādājos iebuvēto ledusskapi Beko Verners DE, jau ir sabojājies un nestrādā, nedzesē un nesaldē. Pēc garantijas laika jau izmetams, vēršoties pie meistariem, labošana no 200eur, ko nav vērts darīt, jo sasniedz gandrīz jau ledusskapja vērtību. Izvērtējiet pirms iepirkties šajā veikalā, jo sadzīves tehnikai jākalpo ilgāk par divi gadi, īpaši ledusskapji krietni ilgāk par pieci parasti nokalpo.

Depo - Garantija būtībā nav

Garantija būtībā nav Nopirku Jasper krūmgriezi. Pie trešās pielaišanas reizes starterim auklu vairs atpakaļ nevilka. Tā vietā, lai būtu garantijas remonts (2 dienas pēc iegādes), man paziņo, ka es pa daudz auklu esmu izvilcis un jāmaksā. Instrukcijās nekas tāds nav rakstīts, uz auklas nekādas norādes nav un nekad šāds problēma ar citiem aparātiem man nav bijusi.

Prevalent ai SIA - Krāpšana

Мошеники,никогда не заказывайте у них сайт или другие услуги,которые они предлагают,кидают на деньги ,работу делают не качественно ,долго по срокам ,не выходят на связь ,просят деньги вперед ,а потом блокируют и не дозвониться!ни выходят на свзять и не берут трубки . просят платить через криптовалюту . Опасайтесь ! Сам попал на большие деньги связавшись с этой компанией !

A Andra10 8 st atpakaļ
Komentāri 0 Web lapas

Babystore.lv - Krāpšana

Krāpšana Tika pasūtīts LEGO bērnam uz vārdadienas svētkiem. Pasūtījums tika veikts un apmaksāts internetā 14 aprīlī. Nu jau pagājušas 4 nedēļas un ne preces ne naudas. ja sākumā zvanot vismaz atbildēja ka būšot tekošajā nedēļā tad nu jau nedēļu vairs nav iespējams sazvanīt (pieļauju iespēju ka apzināti neatbild). Uz e pastiem arī neatbild. Saprotu ka ne tuvu neesmu vienīgais kurš ir apkrāpts šajā veikalā. NEIESAKU NEVIENAM ŠO VEIKALU.

DPD - Slikts serviss

Slikts serviss Aizvakar ielika paku pakomātā, teica ka 19:00 pakas izņem no pakomātiem. Pulkstenis ir jau 20:08 bet paka nav izņemta no pickup punkta. Ar Omniva nav tādas problēmas, paka tajā pašā, jeb nākamajā darba dienā tiek atsūtīta uz citu pickup punktu. Kāpēc DPD nevar ātrāk savas piegādes plānot kā citas piegādes firmas. Arī kad pakas saņemu, pakas ir netīras, saburznītas, pusatplēsta.

Premium mājas - Krāpšana, neievērojot likumus.

Iegādājoties produktu interneta vietnē www.premiummajas.lv, veikals patvaļīgi izdomā savu politiku, neņemot vērā valsts vai Eiropas likumus. Viņuprāt, uz viņiem neattiecās 14 dienu atteikuma tiesības likums, apzināti kavējot laiku, nesūtot atteikuma veidlapu un atpakaļ adresi. Kā arī neveic pilnu atmaksu samaksāto naudas summu, tajā skaitā patērētāja samaksātos piegādes izdevumus, lai preci ar defektu atgrieztu atpakaļ Lietuvā, kur uzņēmums ir reģistrēts.

Banknote.lv - Krāpšana ar ierīču pārdošanu

Krāpšana ar ierīču pārdošanu Rakstu tikai tāpēc ka tā ir totāla krāpšana. Tiek pārdotas ierīces ar nepatiesu aprakstu. Īsumā, Lombards tirgo Telefonu "Xiaomi Redmi Note 13 Pro (5G)" Sekojoši es nezinot kā tas vispār izskatās un cik maksā. Pirmkārt izrādās ka telefons ir vecāks un nekāda 5G tur nav un nav bijis, jo tā ir vecā versija 4G kurai pat procesors atšķirās un vispār kopējā jauda. Lombardā tas tika tirgots uz to brīdi 275 EUR, Kā to laik jauns maksā 289 EUR Xaomi tiešajā veikalā tieši 4G versija. 5G versija 379 eur...

DPD - Slikts serviss

Slikts serviss darbinieks zvana man darba laika 7 reizi(!), tiesi no 17.45, piegades bija no 18-19 majas bija cilveks un vins GAIDIJA majas, BET NEVIENS nezvana domifona neviens neatnaca, sis manipulacijas bija saprotami aprakstiti un viss bija kvita, adrese un domofons. Un esmu shoka par darba bezatbeldibu.

Baltcom - sūdzība

sūdzība Sveicināti, situācija sekojoša. Rakstu mammas vārdā. Beidzās noslēgta līguma termiņš ( bija atlaide), uzreiz sāka palielināt pakalpojumu maksu, tas skaidrs. Pensionāriem katra kapeika dārga, līdz ar to mamma pieņēma Tet piedāvātos pakalpojumus, kur cena daudz patīkamāka. Nākošajā dienā zvans no Balttcom, kāpēc Jūs nepateicāt utt..mēs Jums būtu piedāvājuši atlaidi, vai cik skaisti māk runāt. Ok. Pirmkārt sazvanīt viņus sagādā grūtības, otrkārt, lai dotos uz klienta centru jābrauc 25 km turp un...

Kate Ozoliņa - Krāpšana

Gribēju pabrīdināt par krāpnieci videogrāfi Kati Ozoliņu. Ar viņu jau janvārī vienojāmies par kāzu filmēšanu jūnijā un iemaksājām 200 eiro depozītu. Mēnesi un divas nedēļas pirms kāzu datuma, viņa atsūta e-pastu, ka nevarēs filmēt mūsu kāzas (neko nepaskaidrojot kāpēc un kā), taču naudu atdošot. Mums līgumā bija noteikts, ka gadījumā, ja kādu iemeslu dēļ nevar sniegt pakalpojumu, videogrāfam jāatrod līdzvērtīgs pakalpojuma sniedzējs vietā. To arī e-pastā norādīju, ka sagaidām. Kate uz ziņām...

Rīgas namu pārvaldnieks - koku tīrīšana

koku tīrīšana Labdien. Riga, Parades 14 kopš pagjuša gada oktobra nav nocirsts lidz galam koks gan ari nav iztīrīts lidz galam pagalma atkritumi no koka,celms. . Zvaniet Rigas namu parvaldnieks jau 4 reizes, teica ka vis ir izdarits. Ceram ka RNP var izdarit vis lidz galam. Paldies un ceram kaisa laika vis bus izdarits.

SIA CAPITAL B - Нет заводской гарантии. Нарушения закона о защите потребителей.

В ноябре 2023 года купил электро велосипед Engwe T14. Перед этим узнавал есть ремонтный сервис, обслуживания, запчасти и конечно гарантия по закону. Сказали однозначно да. И в итоге в феврале попросил приобрести тормозные колодки. В марте сломалась в задней звёздочке трещетка- прокручиваеться а велосипед не едит. В феврале обещали что бедет в марте. Ни в марте, ни в апреле, ни в мае отказале в ремонте, в гарантии, в запчастях. Сказали покупайте в Китае у Алиэкспресс. Еслиб хотел и мог купил у...

DHL Latvia - Slikts servis

Slikts servis Diemžēl ļoti slikts serviss un darbiniekieu pilnīga vienaldzība pret klientiem. Man izsūtīja paku no Ķīnas un tā ir ieradusies jau pirms mēneša, vienīgais ko saņēmu mēneša laikā, bija SMS ar dīvainu saiti, kuru protams nevēru vaļā . Un mēneša laikā DHL nevienu reizi nemēģināja pat sazināties. Kad izsūtītājs informēja ka paka tiek atgriezta, atd sazinoties ar DHL var just pilnīgu darbinieku vienaldzību, kautgan paka ir vēl pat Latvijā, viņi pat necenšas savu neizdarību jebkādi labot. Ļoti vienaldzīgs personāls.

DPD - Neatsaucīgs pakalpojuma sniedzējs!

Neatsaucīgs pakalpojuma sniedzējs! Š.g.30.aprīlī saņēmu SMS ( pielikumā ), zvanīju uz DPD info tālruni:67387284, lūdzu,lai pārvieto manu paku uz pakomātu: Tukums, Pasta iela 14, LV3101, jo pēc smagas operācija nevaru nokļūt uz šī brīža pakas ievietoto adresi ! Atbildes - nebija ! Šodien vēlreiz zvanīju, bet attieksme pret mani, kā klientu no darbinieku puses bija negatīva! Lūdzu, nākt pretī klientam un pārvietot paku uz Pasta ielu 14, Tukums. 07.05.2024.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes