Rīgas Namu Pārvaldnieks

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks"
Adrese: Aleksandra Čaka iela 42
Rīga
Latvia - LV-1011
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: 8900
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

14%
Sūdzības
259
Atrisinātas
9
Ar atbildēm
172
Apskatīt statistiku

Rīgas Namu Pārvaldnieks - Sūdzības un atsauksmes

RNP - Slikts serviss, bojājums

Slikts serviss, bojājums Mums mainīja stāvvadi 2024. Gada 11. Aprīlī. 11. Aprīlī nez iemeslu dēļ santehniķi nevarēja nolikt podu vietā. Viņi teica, ka nāks 12.04. No rīta. 11 naktī no tualetes sāka tecēt ūdens, par laimi tas neapplūdināja kaimiņus. Viņi atnāca 12.04. Vakarā, šķībi uzstādīja podu un norāva šļūteni, kas savieno tvertni ar cauruli. Tagad mums ir jāmeklē privāto santehniku, lai visu salabotu. Vai tiešām nav iespējams nosūtīt kvalificētus santehniķus šādam darbam?

Rīgas namu pārvaldnieks - Slikts serviss

Slikts serviss Atslēdza ūdens uz visu dienu iepriekš par to nebrīdinot. Zvanot klientu atbalsta centram, izradījās, ka neviens neko nezinot un nevar pateikt kas un ka noticis un kad situācija uzlabosies. Ari nepiedāvā mašīnu ar dzeramo ūdens. Slikts serviss, nekompetentie zvanu atbalsta centra pārstāvji, kas met klausuli un neatbild uz jautājumiem.

Rīgas namu pārvaldnieks - Ужасная работа

Ужасная работа На протяжении всей недели только 1 раз видела бригаду которая убирает džohara dudajeva gatve iela 11 и так же dzelzevas iela 71 (понедельник 19.02.2024) мусор может неделю лежать и мариноваться;) (памперс, бутылки за углом.) зато как включать воздуходувку и пол часа ходить с важным лицом по dzelzevas 61 время нашлось. Писать и общаться на прямую с работниками офиса полнейший треш. Будто бы попадаешь на твайку. Зато постоянно каждые пол года делать ремонты в офисах время и деньги находятся а привести в порядок объеты которые обслуживают не судьба.

Rīgas namu pārvaldnieks - Slikts serviss

Slikts serviss Par plānotiem remontdarbiem, ūdens padeves pārtraukumiem, utt. - 80% no laikiem paziņo pēc fakta vai nepaziņo vispār un 20% gadījumos 1 dienu pirms. Nav normālas komunikācijas starp Rnp un dzīvokļu saimniekiem un otrādi. Kad jāveic steidzamo vai plānoto remontu, rnp nesazinās pa telefonu, bet meistari iet pa dzīvokļiem un klauvē pie durvīm darba laikā, kad neviens nav mājās, un protams, neviens neatver durvis un tie aizej prom. Tas atkārtojas vairākas reizes. Rnp skaidro ka izmanto pastu kā...

Rīgas namu pārvaldnieks - Slikts serviss

Slikts serviss Jau mēnesi cenšos sazvanīt santehniķus. Vannasistabā nav auksts ūdens, jo aizsprostojums pēc dažiem renovācijas darbiem mājā. Esmu jau veicis 6 pieteikumus! Man tikai Saka, ka pieteikums reģistrēts un neviens nenāk! Ģimene mēnesi nevar izmantot ūdeni vannas istabā!

Rīgas namu pārvaldnieks - Krāpšana

Krāpšana Labdien, Dzīvoklis tika aplūdināts no bēniņiem, zvans RNP, tie saka ka piezvanīs tehniķis un sarunās ar mani vizīti, kad var apskatīt dzīvokli un sastādīt aktu, lai varu apdrošināšanai iesniegt. Konsultants pateica, ka 2 darba dienu laikā piezvanīs tehniķis. Pagāja 3 darba dienas, nav ne zvana, ne tehniķa. Piezvanu pats RNP, man norāda man pieteikums ir reģistrēts, bet nekāds tehniķis pie manis nebrauks. Esot jāraksta vel viens iesniegums, un tad par 36,40Eur atbrauks inženieris un sastādī...

Rīgas namu pārvaldnieks - Slikts serviss

Slikts serviss Netiek uzkopta pienācīgi šī māja, mēnešiem netiek mazgāti koridori, koptelpas, pie mājas apkārtne nekopta, netiek veikti plānotie remontdarbi, no mājas krīt ķieģeļi, mājā ieejot ir sameistarota suņu būdas meistarojums, lai nenosistu kādu personu ar ķieģeli, joprojām mājā nav sensora Gaismas padeve, katru rītu visā mājā uguns deg līdz pl 10, kad arā sen jau gaišs, katrs dzīvoklis maksā 30€ mēnesī un ir 100 dzīvokļi, uzskatu, ka Andris krūmiņš netiek galā ar saviem darba pienākumiem, laiks atstādināt tādu no Amata!

Rīgas namu pārvaldnieks - Apšaubams serviss

Apšaubams serviss Neapmierina rēķinu piegāde. Ja agrākos mēnešos rēķini par RNP pakalpojumiem tika iesniegti gan ar pasta starpniecību, gan atsūtot uz personīgu mailu, tad pašlaik pasta rēķini atcelti ekoloģisku iemeslu dēļ, bet rēķini uz internet pastu netiek nosūtīti neizskaidrojamu iemeslu dēl, kaut arī nekādu problēmu citu pakalpojumu sniedzējiem nav!

D Daniels Krēmers 16.01.2024
Komentāri 0

Rīgas namu pārvaldnieks - Savādāk šo iestādi nenosaukt!

Savādāk šo iestādi nenosaukt! Pirmais atgadījums, kas notika nesen - nodega drošinātāji (vecie Psrs laika), kas atrodas daudzīvokļu mājas kāpņutelpā.. zvanu sadales tīklam, kur cilvēciņi atbrauc 3h laikā no izsaukuma brīža un cilvēciski paskaidro, ka šo jataisa ir namu pārvaldniekam. Tad ķeros un zvanu viņiem, lai pieteiktu bojājumu, lai brauc taisa.. Operatore pieteikumu pieņem negribīgi! Attaisnojoties, ka tas ir jātaisa sadales tīklam vai jāsauc privātais elektriķis, jo tas neesot viņu pienākums. Bet tas ir viņu...

K KristineLemberga 10.01.2024
Komentāri 0

Rīgas namu pārvaldnieks - Slikts serviss

Slikts serviss 23.12.2023. Atslēgts augsts ūdens, remontdarbus veiks tikai darba dienās, tas ir 27.12.2023. Sanāk 4 dienas bez aukstas ūdens, a man ir divi mazie bērni. Jo dežurejošas brīgades nav. Novēlu Rīgas mēram, M.Ozoliņam un parejam atbildigiem degeneratiem jaukus un konfortablus Ziemassvētkus. Viņi visi taču dzīvo privātmājās.

Rīgas namu pārvaldnieks - Slikts serviss

Slikts serviss No ziemas lapām problēma ir pārgajusi sniegā. Kāpēc māja maksā par sētnieka pakalpojumu, kas neeksistē? ! Sniegs netiek tīrīts vispār kā arī kāpņu telpa nav tīrīta vairāk kā mēnesi. Kāpēc tiek tērēta un maksāta nauda par servisu, kura nav. Šobrīd esam tādā situācija, ka kopš sākās sniegs mašīnas un arī gājēji normāli nevar iziet no sētas ārā, jo nekas nav ticis tīrīts vai kaisīts. Vai tas, ka iedzīvotājiem ir jātīra pagalms kāds mums par to segs atlīdzību, jo sētnieks to nav darījis? Pārvaldnieks ir kontaktēts neskaitāmas reizes šajā gadā tomēr situācija ir, bez izmaiņām.

Z zimba_oz 12.12.2023
Komentāri 14 Pakalpojumi

Rīgas namu pārvaldnieks - Slikts serviss

Slikts serviss Kas par šo ir atbildīgs? Sētnieki sniegu iztīra tikai taciņas platumā un visu sniegu samet iebrauktuves vidū,kā rezultātā atkritumi netiek izvesti,jo auto tiem vienkārši netiek klāt.Vai šo teritoriju nav jātīra namsaimniekam,respektīvi sētniekam.Vai tas tiešām jātīra pašiem nama iedzīvotajiem.Par ko mēs maksājām apsaimniekošanas naudu?Rīga,Ķekavas 16

T Tpt 09.12.2023
Komentāri 1

Rīgas namu pārvaldnieks - Bojājums

Bojājums RNP apsaimniekotā mājā Kurzemes pr 16-37 aizdambējies ūdens filtrs pirms ūdens saitītāja, jo kaimiņu dzīvoklī tika mainītas ūdens caurules, un, kad atjaunoja ūdens padevi,pacēlušās duļķes saskrēja arī minētā dzīvokļa ūdens filtrā.RNP dienesti atsakās problēmu atrisināt, jo tā neesot viņu.Arī dzīvokļa iemītnīki uzskatu, ka nav vainīgi, jo viņu īpašums sākas aiz ūdens skaitītāja. Šī problēma nav jau tikai minētā adresē, bet gan visā Rīgā.

Rīgas namu pārvaldnieks - Nesakopta sēta, kāpņutelpa

Nesakopta sēta, kāpņutelpa Maksimāls krāpnieku birojs. 40+ euro mēnesī par pilnīgi neko. Kad zvana nama pārvaldniekam, tad smejas sejā, ka nav viņa atbildība parūpēties par to, ka kāpņutelpas netiek tīrītas un pienākumu pildītājs ignorē saziņas mēģinājumus gadu. Un, vēl joprojām nav ne reizi snieguši atbildi kāpēc neviens tās neuzkopj un vai tas vispār notiks. Kad aizsūtu iesniegumu vai sūdzību par to, ka zāle netiek nopļauta vasarā, vai lapas šobrīd nav savāktas rudenī, vai ceļi netiek tīrīti tad Sola, ka kaut ko darīs, bet nedēļas iet un nekā.

Rīgas namu pārvaldnieks - Slikts serviss

Slikts serviss Trīs dienas nav karstā ūdens. Paziņojumu/brīdinājumu nekādu nebija. Klientu centrs un pārvaldnieks uz zvaniem neatbild. No kaimiņiem uzzināju, ka plīsusi karstā ūdens truba kaimiņam. Kaimiņienei sanāca sazināties ar rnp pirmdien, solīja pieslēgt ūdeni pirmdien līdz 21: 00, joprojām nav ne ūdens, ne paziņojums! Adrese: Maskavas iela 321.

Rīgas namu pārvaldnieks - Slikts serviss. Peļķes, dubļi

Slikts serviss. Peļķes, dubļi No Baltezera ielas (Baltezera iela 7) līdz Rīgas 63. Pamatskolai (Baltezera iela 6) veidojas milzīga peļķe, kuru nav iespējams apiet. Uz skolu ejoši skolotāji, skolēni, vecāki, un māju iedzīvotāji dodas ceļā uz mērķi pa “ezeru”. Gandrīz peldošs. Otrā virzienā no skolas (gar brīvības gatves mājām 407, 405/1, 405) arī veidojas milzīga peļķe. Kā jau šo māju pagalmos, bedres pārvēršas peļķēs-ezeriņos. To nevar apiet. Pat ja lietus nav, peļķe paliek savā vietā uz visiem laikiem. Visapkārt ir erodēta...

Rīgas namu pārvaldnieks - Rīgas Namu Pārvaldnieks bezdarbība, slikts serviss

Rīgas Namu Pārvaldnieks bezdarbība, slikts serviss Rīgas Namu pārvaldnieks iekasē tikai naudu no mājas, bet neveic pat normālu uzturēšanu un trepju telpas uzkopšanu. Saņem katru mēnesi tūkstošus, bet pilnīgi neliekas ne zinis. Tikai tad kad zvanu un sūdzos, izdara absolūto minimumu, un tad arī ne vienmēr. Vienu vārdu sakot - aplaupa, apkrāpj iedzīvotājus!

I ievasan 17.10.2023
Komentāri 0

Rīgas namu pārvaldnieks - Nepilda pienākumus

Nepilda pienākumus Eizenšteina 63 visa māja jau nedēļu bez siltā ūdens. Dvieļu žāvētāji auksti. Vakar saņēmām paziņojumu ka esam pieslēgti pie apkures. Bet īstenībā esam bez apkures. Pa māju staigājām cepurēs un trīs slāņu apģērbos. Mazgājamies no tējkannas uzsildītā ūdens. Šādi mēs dzīvojām Eiropā, galvaspilsētā 21.gadsimtā.

Rīgas namu pārvaldnieks - Nekvalitatīva namu apsaimniekošana

Nekvalitatīva namu apsaimniekošana Rīgas namu pārvaldnieks 2 mēnešu garumā nav veicis ārpuskārtas avārijas remontu - jumta tecēšanu. Vai tas ir normāli, ka šāds remonts nav veikts tik ilgu laiku? Esam runājuši gan ar pārvaldnieku, gan rnp inženieri, kuri Sola, ka tūlīt būs izdarīts, bet nekas nenotiek. Pāris mēnešus atpakaļ rnp "meistari" mums pārmūrēja skursteņus par vairāk nekā 5 tūkst. Eur un gar skursteni tieši kopš augusta mums tek jumts.

Rīgas namu pārvaldnieks - Slikts serviss, nevar salabot no janvāra mēnesī

Slikts serviss, nevar salabot no janvāra mēnesī Ropažu iela 93-1b, kopš janvāra mēnesī nevar salabot sienu no aras, ka rezultātā jau siena sākt sabrukt 1 bilde var redzēt ka tas bija tikai sākums un tās ir janvāri 2023. Pārstāvis no RNP atbrauca bet tā arī nekas nav izdarīts, ka rezultātā var redzēt 2 un 3 bildi kas ir uz šodienu 26.09.23 ar tādu attieksmi dzrīz visa māja sabruks, jo sienas mitrums paliek lielāks.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes