Mēbeles Tev

SIA Servantess
Adrese: Elizabetes 2
Rīga
Latvia - LV-1010
(Galvena biroja adrese)
Tālrunis: +371 20120260
Informācija: Inčukalna nov., Inčukalna pag.,
Inčukalns, Bērzu iela 20-3, LV-2141
Juridiskā adrese
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 19:00
9:00 - 18:00
9:00 - 17:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Mēbeles / Iekārtas
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

38%
Sūdzības
4
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
2
Apskatīt statistiku

Mēbeles Tev - Sūdzības un atsauksmes

Mēbeles TEV - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju naktskapīšus, sākumā runāja laipni un solīja, ka pēc 3-4nedēļām būs. Pēc četrām nedēļām nav nekādas ziņas, divas dienas pēc kārta zvanu, Sola, ka apskatīsies, kas ar pasūtījumu un atzvanīs, protams neviens neatzvana, pa vīdam jautāju vai vispār viņi būs un ir pasūtīti, jo pasūtījuma vēsturē paradījās ziņa, ka "atrasta problēma, tiek risināts", man atbildēja, ka jā, viss būs, tiek jau ražoti. Rezultātā, kad beidzot esmu sazvanījusi, man pasaka, ka tagad (pēc četrām nedēļām) tikai sāka...

Mēbeles TEV - Lieliski, paldies

Lieliski, paldies Pasūtīju skapi Santiago, piegādes termiņš nav īss, bet par to informē darbinieki un katra paša ziņā, vai vēlas gaidīt, bet tas ir to vērts. Skapja cena šajā interneta veikalā bija zemāka nekā citos interneta veikalos. Skapis kvalitatīvs atbilst preces aprakstam, kas bija norādīts mājas lapā. Atsaucīgi, laipni darbinieki. Esmu ļoti apmierināta! Liels paldies!

Mebelestev.lv - Slikta preces kvalitāte

Slikta preces kvalitāte Pasūtīju mēbeles minētajā interneta veikalā. Pasūtījums liekas , ka bija bez aizķeršanās, bet nu dien nevar aizbraukt pie viņiem - piebraukt var tikai no vienas puses un atrast ir problemātiski. Pats nepatīkamākais, ka pasūtīju mēbeļu komplektu - kamēr no viņiem dabuju- trīs reizes apbraucu minēto adresi (nu, ok., pats vainīgs, ke nemāku atrast). Mēbeļu komplekt bija no POLIJAS. IZTRŪKA VIENAS DETAĻAS - SKAPI SALIKT NEVAR. Komplekts nebija nokomplektēts pilnībā. Šādu "šaizi" - mēbeli salikt nevar, gaidīju 1,5 mēnešus, kamēr pasūtīju galdniecība analoģisku un samaksāju pus mēbeles cenu.

AtrisinātaMēbeles TEV - Attieksme

Attieksme Novembrī mums atveda kumodi, kurai pamata sienas bija bojātas, kurjers tās paņēma un teica, ka brauc uz pl, ur ātri vien dabūs nomaiņu un atvedīs jaunas, bet ne te nu bija. Ir 31.01.2015. , nosūtīju mājas lapā pieprasījumu, kur mana kumode? Pielietoju? Un! Sekoja atbilde: sarakste ar piegādātāju, neko neizskaistinot: sveiki. Nav pamata satraukumam un jautājuma zīmju sprādzienam. Neesam par jums aizmirsuši un tieši ceturtdien zvanījām uz rūpnīcu, lai noskaidrotu kas un kā ir ar jūsu pasūtījuma...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes