www.sudzibas.lv BETA Ļoti slikta apkalpošana un drūma atmosfēra

BETA - Ļoti slikta apkalpošana un drūma atmosfēra

Beta veikalā pārdevēji ir ļoti nelaipni- NEKAD nesmaida, nesveicinās un tikai pēc mana Labdien, knapi izspiež sveicienu.Ne tikai pārdevējas pie kases izskatās, kā būtu nedēļu turētas te vergot piespiedu kārtā, bet arī viss pārējais veikala personāls. Diemžēl šis ir tuvākais veikals pie mājām, tāpēc apmeklēju to regulāri, bet apzināti cenšos izvairīties, jo pēc veikala apmeklējuma, mani pārņem negatīvas emocijas.Ne tikai apkalpošana ir slikta, bet augļi un dārzeņi lielāka daļa ir bojāti. Piemēram, šobrīd uz akcijas- persiki un nektarīni, ar puvumu un mušiņām komplektā.Pieņemu, ka apkalpošana ir tik slikta, jo šeit vairāk strādā vecā gadugājuma kundzītes, kas drošvien sēž šeit jau gadiem, ir pieradušas, ka viņām ir šis darbs, visdrīzāk par minimālo algu un uztver darbu, kā slogu, uz ko jāiet. Jautājums vadītājam- kāda jēga jums uzturēt šos nelaimīgos cilvēkus? |Varu derēt, ka aizejot pīppauzē viņi visi sasēžas un žēlojas par zemajām algām, sliktajiem darba apstākļiem, garajām stundām un vispār grūto dzīvi. Tā vietā lai viņas izdarītu savu darbu, kā nākas, viņas velk šajā darbā laiku un sapņo par došanos mājās. Vai tad pienācīga cilvēku apkalpošana, sagādajot cilvēkam vēlmi atgriesties, nav veikala mērķis?Es ieteiktu ieviest pārmaiņas- atlaidiet visus šos cilvēkus, pieņemiet jauniešus, iesākumā kaut vai dažus, kas atsvaidzinās veikala ikdienu. Un jūs izdarīsiet šiem cilvēkiem labu darbu- viņiem būs iemesls kaut ko savā dzīve pamainīt, neuztvert lietas pašsaprotami, cik cilvēks var būt laimīgs, ja katru dienu strādājot viņš jūtas nelaimīgs? Vergturu laiki ir beigušies, palaidiet viņus brīvībā!Protams, tagad Jūs domājat, kurš tad nāks šeit strādāt, tagad jau neviens šeit negrib strādāt un nevaram nokomplektēt maiņu, jo nav pietiekams darbinieku skaits. Jā, loģiski uz tādu drūmu iestādi neviens neies. Bet varbūt padomājiet par kādu motivācijas sistēmu- piemēram mēneša smaidīgākais pārdevējs saņems apmaksātu brīvdienu vai arī uztaisiet "slepeno pircēju", darba aprakstā ieliekot obligātās prasības, kas jāveic- jāsasveicinās ar klientu, jāsmaida, jānosauc pirkuma summa, jāpiedāvā papildus produkti, jāatvadās. Lūdzu kaut ko dariet, savādāk ieiešana šajā veikalā sagādā tikai negatīvas emocijas :/

Komentāri (1)

M Marfuša 04.09.2014

Vismaz mazpilsētās noskatos, ka tieši Betā ir pārdevējām vieglāk strādāt, jo pircēju ļoti maz, staigā viena otrai līdz --skats no malas ir briesmīgs, kultūras nekādas un t.t.t.t.--iespējams ka tieši tādēļ arē nav pircēju.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes