BETA

SIA Savel
Adrese: Rušonu iela 17
Rīga
Latvia - LV-1057
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67 803 043
Kategorija: Tirdzniecība  •  Veikali

Uzticības reitings

1%
Sūdzības
116
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

BETA - Sūdzības un atsauksmes

BETA - Использование сотрудников, некомпетентность работников

Использование сотрудников, некомпетентность работников Добрый день! Хочу привлечь данный магазин к ответственности за использование людей не по их должности и также не уплату за дополнительную работу. В данном заведение есть женщина по имени жанна, которая ставит сотрудников в охрану не имея специальности в данной сфере, даже если человек отказывается. Хочу чтобы туда пришла серьезная проверка. Почему работник пришел на одну должность но при этом выполняет слишком много обязанностей, которые не входят в его договор? Кто вам дал право? Коллектив...

BETA - Kasieru darbs, krāpšana

Kasieru darbs, krāpšana 27.02.2024, iepērkos Jēkabpilī, veikalā ''Beta'', brīvības ielā 145. Cena veikala plaukta ir viena, bet kasē cita. Kasiere nemāk sasveicināties, rupji atbild ar ņirgāšanos. Back in the ussr. На полке магазина цена одна, а на кассе другая. Кассир не умеет здороваться, грубо отвечает с издевкой. Полное отсутствие понимания основ и правил работы с клиентом.

G Georgs7 27.02.2024
Komentāri 2 Veikali

BETA - Продавец нагрубила.

Продавец нагрубила. 03.01.2024. Примерно в 17.30 произошел конфликт с продавцом. Она грубо разговаривала с покупателями. Причина, не сразу прошел платеж по кредитной карте. На замечание ответила, что не будет ,,ползать,, ни перед кем. Ползать её никто не просит ,но кричать и обзываться она не должна.

G gallaa100 03.01.2024
Komentāri 1 Veikali

BETA - Slikts serviss, darbinieku nekompetence

Slikts serviss, darbinieku nekompetence Šodien iegriezos veikalā"Beta", lai nopirktu dzīvnieku barību un sīkos, saldos cepumiņus, zinot, ka"Betā"tie parasti ir pieejami nenoliegšu-izvēle ir pietiekoši liela. Bet... Nav nekādu norāžu, vai šie cepumi ir saldie, vai sāļie. Vērsos pie zāles darbinieces ar jautājumu, kuri no šiem cepumiem ir saldie. Šī persona (bez jebkādām identifikācijas zīmēm/beidžika un bez jebkāda veikala specapģērba) lauzītā latviešu valodā man pārjautāja... Saldējums? Atkārtoju savu jautājumu, uz ko saņēmu...

K Keita63 17.11.2023
Komentāri 6 Veikali

BETA - Pelējums

Pelējums 08.08. Купили два батона по 0.99 центов, все куски в плесени, понятно, что срок годности до 08.08, но это не повод прадовать хлеб с последним днем годности с плесенью, пришлось выкинуть. Не посмотрели на срок, взяли, доверились магазину, по приезду домой заметила плесень по веерху и бокам плесень, внутри на всех кусках так же. Живем далеко от магазина, вернула б назад...

BETA - Rupja attieksme un veca panika

Rupja attieksme un veca panika Vakar biju aizgājusi pastaigāties pa veikalu un tajā pašā laikā izdomāju arī ko nopirkt, jo Cenas labas. Piedzīvoju daudzus nepatīkamus brīžus šajā veikalā. 1. Ejot garām piena nodaļai redzēju, ka pa zemi mētājas banāni. 2. 5 alu vietā izsita 15 alus, kad aizrādīju mani nosauca par veco mauku. 3. Nopirktā gaļa pēc 2 stundām sāka smirdēt pēc puvušas gangrēnas kājas. Neiesaku šeit iepirkties.

BETA - Slikts serviss

Slikts serviss Šodien 13.03.2023 ar ģimeni iepirkāmies Brīvības ielas Betā. Ejot pie kases jau pamanīju pārdevējas neapmierinātību. Kad bijām piegājuši, nesekoja ne sveiki, ne labdien, labi, tas vēl būtu sīkums. Pārdevējai par precēm iedevu 50 eiro banknoti, viņa neapmierināti smagi nopūtās, tad jautāja, vai man nav 70 centu, pateicu, ka nav, viņa kļuva vēl neapmierinātāka, teica, ka nav ko izdot, pateicu, lai meklē risinājumu, tā nav mana problēma, viņa atcirta, ka nav arī viņas problēma. Jautāju viņa...

BETA - Slikta serviss

Slikta serviss Kārtējā sūdzība par veikals Beta. Gribēju nopirkt alu, stikla pudelē, bet kā sniedzos vienam pakaļ, visa palete nokrita uz grīdas, viss saplīsa, cilvēki kliedza un lauskas lidoja pa gaisu, man gandrīz trāpīja viena lauska acī. Pie manis pienāca resna apsardze ar netīri rudiem matiem, teica, ka man par to jāmaksā un ja nemaksāšanu sauks policiju un tagad abas gaidām policiju bet kas samaksās par manu zaudēto laiku un netīrām drēbēm?

A annaute 15.10.2022
Komentāri 7 Veikali

BETA - Krāpšana, slikta apkalpošana

Krāpšana, slikta apkalpošana Šodien 13.50 veikals beta Aizkraukle nopirku 2 alus pa 99 centi gabala, bet izradījās, ka kase maksā 1.09, es biju šokā. Pārdevēja arī bija rupja, vārdu nepateikšu, jo nebija nozīmītes ar vārdu, bet vienīgais ko varu pateikt, ka viņai bija zili mati, aizšauta resna pakaļa pupi kā govij. Viņa man iespļāva sejā un parādīja vidējo pirkstu. Un nosauca par Orku. Nekad vairs neizpirkšos šajā veikalā. Atlaist tādu darbinieku.

A annaute 15.10.2022
Komentāri 6 Veikali

BETA - slikts serviss

slikts serviss Персонал хуже некуда. Бейджиков нет у сотрудников, посему не могу пожаловаться конкретно. На просьбу сотрудницы в отдел бакалеи о местонахождении товара, получила ответ на повышенном тоне :"Надо всего лишь открыть глаза, весь товар подписан." Может руководству стоит объяснить персоналу хотя бы элементарные правила поведения в обществе?

R rosebeige 01.02.2022
Komentāri 2 Veikali

BETA - Bojātā un termiņš beidzies

Bojātā un termiņš beidzies Lūgums aizsūtīt uz veikalu pārbaudi vairākas reizes bija sabojāta produkcija, šoreiz pat nekaunējās un termiņu aizmirsa noņemt kad nopirku desu! Desa jau bija mājās pārbaudot lipīga! Gaidu atbildi! Tur uz termiņa uzlīmes uzlikts no tās dienas kad pirku a desām bija uz papīra uzlīmēta tas datums kurš atvērts un cik Ilgā laikā jāizlieto pēc atvēršanas, sanāk kaut jau kā vairākas dienas tirgo vienu to pašu desu ar to datumu! Gaidīšu no jums atbildi lai beigu beigās to veikalu pārbauda Pvd cik var!

D Datuy7777 04.08.2021
Komentāri 9 Veikali

BETA - Не соответствие рекламы и действительных цен

Не соответствие рекламы и действительных цен В рекламном буклете на период 1,06,2021 по 31,06,2021 на 4 странице указано, что цена на Rozines Sultana 220g вместо прежней 1,29 евро изменяется на 0,89. Однако в действительности на ценниках стоит цена 1,69 и перечеркнута и новая цена указана 1,29. Я покупаю этот товар регулярно и знаю, что всегда вне всяких акций это стоило 1,29 евро. На вопрос почему такие изменения мне отвечают, мы ни при чем это все зависит от руководства. Позвонить куда - либо невозможно т. К. В буклете нет никаких...

B bezlyuba 06.06.2021
Komentāri 0 Veikali

BETA - Обман-обсчёт

Обман-обсчёт Конкретно. На ценнике 0,80 цена пачки замороженных польских овощей, на кассе 1,19. Это полторы цены. "ничего не знаю, начальства нет, не дурите голову, до свидания" - ответ кассира. И это далеко не единичный случай. Пора бы уже навести порядок с псевдоценниками и недобросовестностью руководства магазина.

BETA - Быдло

Быдло Понятно,что продавщицам на мясе и салатах платят мало,но БЫДЛО это не зависит от денег,грубить покупателям не нужно,грубите своим мужьям , больше в этот быдло-магазин "beta" не пойду,и вообще надо задействовать связи и прикрыть эту лавку. Руководство разберись со своими "салатными" бабами в Екабпилсе на улице Бебру,научите их культуре общения,или их научат покупатели,даю неделю,потом проверим и будем принимать меры!

Jihadi 09.02.2021
Komentāri 5 Veikali

BETA - Обман покупателей

Обман покупателей Просроченные баранки, какао-напиток со стертым сроком годности-как так? ! На протяжении многих лет закупаюсь в этом магазине, просрочку наблюдала и ранее, о чем сообщала продавцам. Сегодня в мою покупку вошли два продукта! Со сроком, который не должен быть в продаже, куда смотрит руководство. Создалось мнение, что директор осведомлена о таких продажах, лишь бы магазин не вышел в минус!

I irina l. 01.12.2020
Komentāri 0 Veikali

BETA - Просроченная молочная продукция

Просроченная молочная продукция Сегодня 30.11 в данном магазине в молочном отделе стояли 2 упаковки йогурта, срок годности которого закончился 23.11. Я считаю, что для молочной продукциии просроченная неделя это немалый срок, тем более, что я планировала его купить ребёнку. В этом магазине похожая ситуация не один раз была с творогом. Не заботятся о здоровье покупателей совсем! 😡😡😡

BETA - Slikta pārdevēja

Slikta pārdevēja Biju iepirkties pa dienu paust dienlaika pārtraukuma šajā veikalā brīvības iela 145 Jēkabpilī, un vairs nekad arī neiešu. Jautāju pārdevējai aiz gaļas vitrīnas nogriež man gaļu ap 400 gramiem, viņa mazums, ka nesaprot valsts valodu, tad vēl 400 gramu vietā man teju 700grami iesvērti, un gaļa nogriezta un nosvērta ar visu celafana iepakojumu. Par to arī jāmaksā ja? Un vēl skatās dusmīgi un padod kā sunim preci. Veikala vadībai jāmāca ir darbiniekiem runāt valsts valodā. Vai vislabāk tik...

E Elvira2020 23.11.2020
Komentāri 1 Veikali

BETA - Плохой сервис

Плохой сервис Заскочил вечером 10.11.2020 в бету за хлебом и ещё какой то мелочью, за 15 минут до закрытия, на входе пропитого вида охранник поприветствовал "давай пошевеливайся, скоро закрываемся", подобные реплики отпускал и к другим посетителям магазина.. Видимо это очень популярное место, раз персонал позволяет себе такое, народу правда полтора человека..

BETA, Rīgas iela 126, Jēkabpils - Slikts serviss

Slikts serviss Kārtējo reizi nākas vilties un apliecināt sev, ka Jēkabpils, Rīgas ielā 126, betā, strādā nekompetenti darbinieki, kuri ignorē valsts valodu. Vislielākā necieņas izrādīšana. Darba devējiem ieteicams pieņemt darbā darbiniekus, kas liktu klientiem veikalā atgriezties, nevis tos atbaidītu. Darbinieki ir jūsu atspulgs, diemžēl šie darbinieki jūs tikai velk uz leju..

I Inga Ausma 07.10.2020
Komentāri 2 Veikali

BETA - Krāpšana

Krāpšana Pārdevējas nepārdod enerģijas dzērienu, tas ir enerģijas dzēriens kurā nav kofeīna un ir rakstīts ka ir atļauts personām kas nav sasniegušas 18 gadu vecumu. Mēs viņai centāmies to iestāstīt, un parādījām teikumu kur rakstīts "atļauts personām kas nav sasniegušas 18 gadu vecumu" bet tas bija veltīgi.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes