Vladimirs Eisaks - Auto pārdošana

2014.gada aprīlī iegādājos automašīnu no Vladimira Eisaka (t.i. no ar viņu saistītā uzņēmuma). Pie viņa griežos pēc rekomendācijas, un vienojamies, kādu mašīnu un par kādu cenu es gribu. Bija solīts, ka atradis man to labāko variantu. Tā es nopirku savu Mercedes B180 (cena nebija tā lētāka). TO gāja viņš pats, bet jau pēc mašīnas reģistrācijas uz mana vārda (es uzticējos, jo taču man viņu rekomendēja!). Jau pēc nepilna mēneša sākas viena problēma pēc otras, un katrā servisā mums teica ko jaunu par mašīnu, ne jau to labāko (stipri sasista un slikti sataisīta). Izrādījās, ka ir nopietna problēma ar priekšējām gaismām, un meistars TUFā kategoriski apgalvoja – ar šādu defektu TO iziet nevar. Tikai šīs problēmas novēršana izmaksāja man 500 eur. Un arī pēc pārbaudes izrādījās, ka nobraukums ir stipri lielāks par ciparu, kas ir redzama spidometrā. Vladimirs tirgo mašīnas sava autoplacī, kas atrodas Maskavas ielā pie sporta kluba „Tornado” (jāiebrauc aiz kluba pa labi, nedaudz uz priekšu). Pēc savas pieredzes ar šo cilvēku iesaku ļoti apdomāt, vai vajag pirkt auto pie viņa!

Komentāri (1)

V vireauto 23.06.2015

pedeja Vieta kur pirkt auto...varu palidzet ar auto iegadi un piegadi uz latviju, kopa sameklesim jums labako [slēpt]@inbox.lv, vai zvaniet +4915205602978,

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes