SIA Ramrolf - Krāpniecība

Šis ir uzņēmums, kas atrstrādājis shēmu - kā pēlnit naudu. Viss vienkārši: jums viņi piedāvās dempinga cenu kārtridža uzpildei. Jūs piekritīsiet. Tad, kad kārtridžs būs uzpildīts, jums piestādīs pavadzīmi, kurā minēts, ka ka tam bijusi atjaunošana, kaut īstenībā, jūsu kārtridžs nav ticis atjaunots. Ja nepamanīsiet - apmaksāsiet pavadzīmi un zēni ar meitenēm dodas uz bāru par gaisa nopelnītu jūsu naudiņu. Ja nu kārtridžš būs nekvalitatīvs un Jūs izteiksiet pretenzijas, jums teiks, ka tā ir sagadīšanās un brāķēta detaļa.... Ja jums paveiksies, jūsu kārtridža bojāto detaļu nomainīs uz citu - lietotu. Ja nē - Jums ieteiks, lai griežaties PTAC. Neko nepierādīsiet, jo VissBirojiem pateiks, ka Jūs esiet nomainījuši kārtridžu uz citu.

S

Komentāri (4)

T TheKlokjis 28.10.2014

Tieši šāda paša teksta sūdzība atrodama par BBTC. Šeit tiek piekopta negodīga konkurences prakse.

L lizete1 02.03.2015

Šie izskatās, ka drīz nobeigsies.
2015.gada februāra 26.datumā nodokļu maksātājam "Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "RAMROLF" 42403024042" ir VID administrēto nodokļu (nodevu) parāds 23257.49 euro apmērā.
Labāk ar viņiem nesaistīties.

A alina1239 01.04.2015

krāpnieku kantoris, pelna kā māk, izraksta pavadzīmi pa 4 kārtridžiem teju 600euro. protams pārmaksājam, bet bija steidzami vajadzīgs. un tad divu nedēļu laikā sāka vis birt arā un printeri uz remontu bija jāved. un tagad kantoris izvairās vairs neatbild uz e-pastiem. menedžeri ar mainās kā zeķes bija godīgs puika, bet tad vis samainījās un sāka man bļaut virsū un visu vainu noveļ uz menedžeriem, bet tā jau ir tīra sistēmas vaina, tīri ķiniešu produkciju tirgo un ne velti konti bleķēti par nodokļu nemaksāšanu.. noteikti darbiniekiem algas ar netiek maksātas, ja jau mainās menedžeri ik dienu. vēlos brīdināt visus uzņēmējus, lai nesadarbojas ar šo kantori, jo jūs pārmaksāsiet dubultā un vēl jūsu nervu sistēma būs sabeigta. P.S.. padomājat trīs reizes vai sadarboties ar šo uzņēmumu...

D Darbinieks) 11.11.2020

Gatis Trūps-Uzmetēju kantoris.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes