www.sudzibas.lv RIMI apkalpošana

Rimi - apkalpošana

Labdien!
A.Dombrovska ielas RIMI veikala vadībai vajadzētu organizēt savu darbu tā,lai pārdevēji gaidītu pircējus,bet nevis otrādi.Šajā veikalā itin bieži,īpaši vakaros,līdz pat min.10 gaļas un desu nodaļā pircēji stāv un gaida pārdevēju.

Komentāri (3)

A Alience 31.03.2015

Ak Dievs nu tad naciet stradat uz Rimi veikaliem!!! un nebus jagaida..Maxima vel sliktak tur jagada vismaz 30 min. pie kases kasiere vispar gul uz vietas

donna b 31.03.2015

Kur ir ta Maxima, kur 30 min jagaida???? Nekad neesmu vairak par 3-5 minutem gaidijusi Pardaugavas Maximaas. Bet Rimi ir taa ka viena pardeveja apkalpo gan galas, desu un zivvju vitrinas un tad ir jadidas pie visam vitrinam un jamin, kurs tad bus tas nakamais, laimigais, kuru beidzot apkalpos...

Latviešu tautas 31.03.2015

Блин! Сперва разогнали народ, вынудили истинных латышей уехать в иирии и лилбритаании, а теперь офисный планктон из министерств возмущается... Ну так идите и работайте там! Нация дебилов... Nothing special (c)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes