par autoskolu MUSTANGS

Vai MUSTANGĀ joprojām apmāčība ir pa brīvu ? Vai tie ir kārtējie meli ?

I Inese 09.10.2009

Atbildes (5)

S Solvita 09.10.2009

Nu vai teisaam esat tik naivi un domaajat ka kaut kas ir par velti,tas tik maarketinga triks,neiesaku uzkerties,labaak ej uz mazaaku skolu,tur nebuus apmaans..........

E Eva 10.10.2009

kaadaa veidaa tad vareetu taas maacibas buut par velti??KRAPSHANA! kaa tu domaa pec tam lai autoskola apmaksaa maaciibu telpu iiri,elektriibu,naudu pasniedzeejam ja visi var naakt un maaciities par velti?

N Natalija 10.10.2009

Taisni vai smiekli nak!!!!Bet ka par brinumu tiesam ir letecigie kas uzkeras un tad skrien pa visu Rigu sudzedamies,ka vinju esot apkrapusi autoskola Mustangs!:(tak nevaig ticet tadam mulkigam reklamas trikam! Piekritu atbildetajam E.M,ka gan vinji pec tam visus rekinus nomaksa????Kad gaju es macities,tad uzvanot uz autoskolu gan vispirms noskaidroju pasniedzeja vardu un uzvardu,jo pastav tacu tada iespeja paskatities csdd datu baze vinju sekmibas%...............
Bet runajot tiesi vel par so autosklou MUSTANGS,esmu dzirdejusi no draudzenem kas gajusas uz turieni(atri vien pameta kursus tur),tiesi neprofesionalo pasniedzeju del(jo mal no gramatas ka pantinju)........ceresim ka si autoskola mainis savu atieksmi un iznems savas aplamas reklamas!

E Elina 11.10.2009

Autoskola Mustangs ir kŗapnieciska autoskola. Es pati viņā esmu mācījusies un tagad, es visiem, kas grib mācīties autoskolā nekādā gadījumā neisaku MUSTANGS.

Z Zara 11.10.2009

Kas tur tik šausmīgs?

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes