Filmas

Labvakar, gribētu uzdot šādu jautājumu, par ko ir jāmaksā nauda, ja reāli pa tv nav ko skatīties, filmu drama iet 3 vai 4 filmas pa apli, un tas pats notiek arī citos tv kanālos, tad nesaprotu, par ko īsti maksāju, vai tikai par pliku pieslēgumu? Tas nu tā kā nav īsti izdevīgi.

V velenu 14 27.04.2022

Atbildes (1)

S Sudzibas.lv Admin 20.03.2023

Labdien!

Parasti par televīzijas abonementu tiek maksāts, lai varētu saņemt piekļuvi noteiktam televīzijas kanālu piedāvājumam un skatīties to programmu, kuru piedāvā šie kanāli. Dažreiz televīzijas kanāli piedāvā arī kādas papildu pakalpojumu, piemēram, filmu nomaiņas, interaktīvo satura iespējas, kabeļtelevīzijas pakalpojumus utt.

Ja jums šķiet, ka jūsu abonētais televīzijas pakalpojums nav atbilstošs jūsu vēlmēm, jums var būt vērts sazināties ar savu televīzijas operatoru un pārbaudīt, vai pastāv citi piedāvājumi vai iespējas, kas atbilstu jūsu vēlmēm. Varbūt būtu vērts apsvērt arī citas televīzijas platformas, piemēram, digitālo televīziju vai straumēšanas pakalpojumus, kas piedāvā daudzveidīgāku satura izvēli par tradicionālo televīziju.

Citiem vārdiem sakot, jums maksājot par televīzijas abonementu, jums vajadzētu saņemt piekļuvi noteiktam satura piedāvājumam, kuru izvēlējāties abonēt. Ja jums šķiet, ka piedāvātais saturs nav atbilstošs jūsu vēlmēm, ir vērts apsvērt citus piedāvājumus un iespējas, kas varētu būt piemērotākas jums.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes