www.sudzibas.lv Mobilemonsters Telefona remonts

Mobilemonsters - Telefona remonts

Nododot telefonu remontā, solīts, ka pēc nedēļas būs gatavs un maksājuma summa būs līdz 50 latiem.
Pēc nedēļas gaidīšanas, izrādās, ka telefons pat nav apskatīts, kur nu vēl, ka tas būtu iesākts labot. Par kvīti un solīto datumu meistaram vienalga, esot daudz darāmā, tāpēc visiem tiek sasolīts ātrāk par reāli paveicamo. Ne par papildus samaksu ne kā citādāk nav iespējams vienoties, ka telefons tiktu sataisīts ātrāk kā vēl vienu nedēļu. Tātad, uz remontu jāgaida kopumā divas nedēļas (Kas varbūt nemaz nebūtu nekas briesmīgs, ja tas jau būtu uzreiz noteikts, nevis solīts un melots par ātrākiem termiņiem).
Personāla attieksme necienīga, neiecietīga un, godīgi sakot, izturas pret klientiem kā pret pilnīgiem idiotiem.
Turklāt, kā pēc tam noskaidroju, šajā salonā cenas ievērojami augstākas un termiņi ievērojami garāki, nekā citviet centrā.

0

Komentāri (4)

0 0987 30.12.2013

Gribēju piebilst, ka pat vairāk par to, ka remonts tomēr netika veikts solītajā laikā, tomēr traucēja apkalpojošā personāla attieksme, nekāda pretimnākšana vai kompromisa meklēšana nebija pat apspriežama.

R ri4y 01.01.2014

Viņi baigo naudu plēš par remontu! Man pateica ka samsung Galaxy Ace stikla nomaiņa izmaksās 45 Ls! Nolēmu citur paskatīties, citur prasa no 15 līdz 25 Ls un to izdara 1 h laikā, a šie pasaka ka jāgaida apmēram 5 darba dienas.

K KJanis 06.01.2014

Par termiņiem runājot, iesaku padomāt to, ka Decembrī bija daudz brīvdienu - tas pilnīgi noteikti ietekmē izpildes ilgumu. Par cenām - jāsaprot, ka nepastāv savienojums lēti un kvalitatīvi. Ja gribi kvalitatīvu darbu, tas maksā naudu.

G glykola 02.10.2014

Es pie viniem nomainiju savam Sony Xperia displeiju, dabuuju samaksaat 197 euro, peec 2 nedeelaam telefona bildes (pikseli) saaka glukot un ar katru dienu palika aizvien sliktraak, bet es jau biju aarzemees(jo tur dziivoju) aiznesu te Vaacijaa uz remontuz man pateica ka displeijs NAV ORGINAALS !!! un man atkal ir jaamaksaa ap 200 euro...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes