www.sudzibas.lv LMT Neadekvātas telefonu izmaksas

LMT - Neadekvātas telefonu izmaksas

Gribu paglābt vismaz kādu, kurš domā iegādāties mazcenas komplektu. Cenas ir vienkārši neadekvātas, kaut arī uz pirmo acu skatienu ir ok. Cenas uz šāda veida tehniku šobrīd krīt ar katru mēnesi (nedēļu, dienu) un ņemt mazcenā ir tik neizdevīgi, cik vien tas var būt. Piemērs, kā iegrābos es pats. Gadu atpakaļ paņēmu mazcenā Galaaxy Note 2. Cena uz to brīdi veikalos bija visai augsta, bet tomēr loti līdzīga, kā mazcens komplektā, tādēļ likās pieejami. Pagāja 1 gads. Tirgus cena konkrētam aparātam uz šo brīdi ir 290 eiro. Ikmēneša maksājums 24 mēnešus man ir 36.12 eiro. Rezultātā izmaksāt sanāk ~870 eiro!!! tie ir 3 tādi pat apar'ti uz šo brīdi. Ok, atskaitam 240 eiro par tarifu brīvība 2 gadu garumā. Paliek 630 eiro. Mīļie draugi, pērciet telefonus veikalā un uzreiz. 10 gadus atpakaļ bija izdeveīgi lietot mazcenas pakalpojumus, tagad tā ir krāpšana vistīrāka veidā.

C

Komentāri (3)

P Poiss 10.07.2014

Par to, draugs, vajadzēja domāt un rēķināt pirms parakstīji līgumu! Zināms, ka LMT pats par sevi nemēdz būt izdevīgs, kur nu vēl ar līgumu uz diviem gadiem! Turies!

BondsBonds 11.07.2014

Smieklīgākā sūdzība, kāda lasīta. Taču, piemēram, ņemot kredītā māju neviens kredīta summu nesamazina, tikai tādēļ, ka, iespējams, nākotnē īpašumam cena kritīs. Sūdzēties vajadzētu uz sevi, esi tāču "vecis" un izpildi savas saistības.

Likumsargs 11.07.2014

Kā mums patīk vainot jebkuru, tikai ne sevi! Nu esi taču vecis un atzīsti savu stulbumu!
Tad jau var vainot jebkuru tirgotāju, jo šodien viņš to telefonu pārdod par 300, bet pēc nedēļas par 200.
Un ja Jūs būtu uzreiz samaksājis pilnu telefona cenu, bet pēc gada šis pats aparāts veikalā ir uz pusi lētāks, tad arī Jūs skrietu uz veikalu un prasītu tirgotājam atpakaļ naudu?
Neko stulbāku neesmu redzējis!!!
Pareizi Krištopāns teica MUĻĶU ZEME!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes