www.sudzibas.lv LMT preču pārdošana

LMT - preču pārdošana

LMT operatori drošvien ir pietiekami labi apmācīti kā nopārdot potenciālajiem klientiem preces, un pielieto dažādas taktikas. Taču nākas secināt, ka līdz ar to arī cilvēciskais faktors diemžēl izzūd, kur galvenais mērķis ir nopārdotais preču apjoms dienā, nevis klienta apmierinātība par vēlāk saņemto preci.
Viens no šādiem operatoriem uzzvanīja gados vecam cilvēkam un "izmānīgi" nopārdeva skārienjūtīgo telefonu. Protams, noklausītie šo sarunu vairs nebūs iespējams vai operators ir uzsvēris un paskaidrojis, ka būs jāmaksā katru mēneši par šo telefonu, vai tikai vienreizēja maksa, jo jebkurā gadījumā LMT pateiks, ka viss ir izskaidrots un klients pats ir vainīgs, ka nesadzirdēja. Taču žēl tos cilvēkus, kas uz tā uzķeras un domāju, ka ir tādi ļoti daudz vecāki cilvēki, kuri uz to uzķeras un pēc tam, kad prece ir saņemta kaunās nest aptapkaļ preci uz LMT un "galvu nokāruši" pacietīgi maksā par lietu, ko patiesībā neizmantos.
Un, kad vēlas atgriezt preci atpakaļ, tad izrādās ir daudz sarežģītāk: kur loģika - pārdeva preci klientam pa telefonu (tātad nevar par to pārliecināties, ka tiešām konkrētais abonents bija pie telefona klausules), atveda preci kurjers, kurš paprasa parakstu, bet ne dokumentus, ka tas tiešām ir abonents. BET brīdī kad vēlies preci atgriezt, tad bez paša abonenta un viņa dokumentiem preci nevari atgriezt atpakaļ nekādā gadījumā. Kur loģika?

E

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes