Līvu Akvaparks - līvu akvaparks

Sastādīju plānu vest savus ārzemju viesus parādīt Latviju un visu iemūžināt foto kamerā. Viens pārsita galvu, personāls reağēja nekavējoties, bet kad gribēju fotgrāfēties tad nikna meitene pieskrēja , te to nedrīkst ! Labi, ja nedrīkst nedrīkst, bet kāpēc tas nav nekur minēts mājas lapā, mēs nebūtu tik tālu uz Jūrmalu braukuši!Es saprotu mēs nēesam smaidīga tauta, bet komunicēt ar klientiem pārgrieztām sejas izteiksmēm gan nevajadzētu un ja nav atļautas fotokameras to vajag ierakstīt mājas lapā, lai cilvēki nejustos vīlušies. Tās uz vietas ir šausmīgas un nekvalatatīvas bildes, ko pati novēroju neviens nepērk.

D

Komentāri (3)

A Annelle 11.03.2015

Vai dieniņ, es arī īsti nebiju priecīga par to. Divas reizes kopumā nācās turp doties. Pirmo reizi ar ģimeni. Baseini bija sekli (saprotu, ka bērnu drošības labad, arī man ir dēls, taču varētu būt arī kāds, kur ielaistu vecākus bērnus un pieaugušos, lai var kārtīgi izpeldēties). Protams gribēju uzņemt kādu bildi, jo pirmo reizi apmeklēju. Paņēmu telefonu un paspēju uzņemt pāris bildes, līdz pieskrēja divi puiši un sāka aizrādīt. Teica, ja pamanīšot vēlreiz, ka uzņemu bildes, viņi būšot spiesti mani lūgt pamest akvaparku...biju šokā. Laikam jau atnācu uz baseinu, nevis slepenu militāro bāzi. Palika neliela skāde. Otru reizi nācās braukt, jo brāļa meitai tika izlemts nosvinēt tur dzimšanas dienu. Uzreiz jautājām vai var uzņemt bildes, uz ko mums atbildēja šādi. :"Bildes pašiem uzņemt nav atļauts un jebkādas foto tehnikas ienešana ārpus ģerbtuvju telpām secinoši arī nav atļauta. Taču mums ir fotogrāfs, kurš uzņems bildītes un vēlāk jūs tās varat nopirkt mājaslapā." Nopirkt? Es saprotu cirkā vienu bildi var nopirkt fotografējoties ar tīģeri, bet duci bērnu + 7 pieaugušie baseinā...absurds. Fotogrāfs protams mūs izsekoja (jo bijām daudz, acīmredzot likās, ka būsim laba peļņa), kas neļāva normāli atpūsties. Godīgi sakot par to cenu, tie noteikumi ir vienkārši absurdi muļķīgi.

A Aigars Lācis 26.10.2018
serviss

Bijām līvu akvaparkā 26.10.2018 telpās bija ļoti auksti un baigais caurvējš cilvēki sēdēja zem sildītājiem kuri bija tikai divi samaksājām uz četriem 90 eur un laikam rīt būs jātērējās uz tabletēm...

Ļoti forši

Paldies par cilvēcisko attieksmi. Uzdāvināju bērniem kuponus un trīs kuponu vietā izdrukāju viena kupona kodu. Personāls pārbaudīja un saprata kļūdu. viss beidzās labi. Ģimene atpūtās. Paldies par sapratni !

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes