www.sudzibas.lv Dziednieki netaktiska apkalpošana

Dziednieki - netaktiska apkalpošana

Dziedniece Edīte Igaune nepieņem pacientus ,ja tie klauvē pie durvīm, nevis zvana pa mobilo telefonu. Kad piesakās vizītei viņa nepabrīdina, ka ienākt teritorijā bez mobīlā zvana aizliekts. Vai ar tādu attieksmi ir tiesības saukties par dziednieci- cilvēku kas palīdz klientam atgūt veselību

C

Komentāri (12)

E ELLIO 10.11.2013

Ar veselības problēmām ir jāiet pie ārsta, nevis dziednieka.

xy-files 10.11.2013

Daudzi taa saucamie "dziednieki" buutiibaa ir sharlatani. Un pat ja kadi ir apveltiti ar dziednieka speejaam taas naak no saatana. Ne pa velti biibelee ir teikts - neveershaties pie ziilniekiem un burvjiem ka juus ar viniem nesagaanaties! Man ir bijusi ruugta pieredze ar viniem, ka veseliba tik pasliktinaajaas no vinu "dziedinaashanas" ka nonaacu slimnicaa smagaa staavoklii! IETEIKTU VISIEM MEKLEET PROFESIONAALU AARSTU PALIIDZIBU NEVIS KAUTKAADU DZIEDNIEKU!

A anna 87 06.03.2014

Edīte Igaune savāintervijā stāsta, ka tikusies un runājusi ar Dievu, bībelē gan rakstīts, ka pat Jēzus nav ar Dievu ticies, bet mums te ir kāds, kas Latvijā ir ticies ... Padomājiet par šīs sievietes prāta un gara spējām.. Tā pat daudzi šie akmeņi ko viņa pielietos dziedniecībā, ko ska, ka ir dārgakmeņi -patiesībā, daudzi mākslīgi plastmasas gabali . Ko tad tā Lielā dziedniece savus dēlus nedziedina, viens Sarkandaugavas patstāvīgais pacients, kas arī uzdodas par dziednieku, otrs kam problēmas ar alhakolu un narkotikām ... Pati atradusi veidu, kā šādi pelnīt lai nokārtotu savas kredītsaistības,

R Reana 09.12.2016

Viss pareizi teikts par vinas.Tas dels kas Sarkandaugavas patstavigais klients,vina pati padarijusi vinu tadu,berniba lika vinam suna buda gulet,kad vins neklausija.

K kašmirs 27.07.2014

Pievienojos. Nelaipna attieksme. Izlasīju burvīgās reklāmas, tā ka liekas īsts eņģelis, Dieva sūtnis zemes virus... Nez ar ko biju nokaitinājusi cienīto, bet sagaidīja jau nelaipna, uzzinot manu nākšanas iemeslu - kļuva nicinoša, sāka kaunināt, cik man gadu, ko es te nākot, ko es te gribot, esot jādomā par citām lietām. Nekas no tā, ko viņa it kā redzēja, nebija patiesība. Ja varētu būt, tad būtu ļooooooti jāpievelk "aiz matu galiņiem". Uz katru viņas apgalvojumu nācās paskaidrot, ka tā nav, ir citādi, un tādā veidā viņa izvilka visu informāciju. Tad pāris reižu pakustinot svārstiņu tika noteikta diagnoze jeb MANS LIKTENIS - nekā man nebūs, ne bērnu, ne vīra, dzīve būs skumja un vientuļa, un darīt tur neko nevar. Un, galvenais, atbildības jau nekādas, var pateikt otram cilvēkam tādas lietas vienkārši nogalinot visu. Līdz tam jau biju uzvilkusies, bet vēl pajautāju - kāpēc tad tā? Tad sākās tāda neveikla minēšana. Nu - tāpēc, ka mate tevi vienu audzināja, ar vīriešiem neveicās... Saku - nē, ir vīrs, tēvs, viens uz mūžu. Nu tad - tāpēc, ka vecmāmiņa viena audzināja... Nē, arī garām, arī bija vīrs un viens uz mūžu... Nu tad - tāpēc, ka vecvecvectētiņš esot sabļāvis uz vecmāmiņu, nav skaidrs, kas noticis, par ko, bet - tāpēc! To nu es nevaru pārbaudīt, tomēr izskaidrojums nepārliecinošs - tikai tāpēc, ka sabļāva...? Tad viņa pārmetas uz citu noti - 7 paaudzēs būs grēki aizpērk, tā bībelē rakstīts! Saku, ok - bet kādi grēki, kādas 7 paaudzes, ja ar māti, vecmāmiņu viss ir kārtībā? Tad viņa saka - nu tad vaina ir tevī, tev ir negatīva aura! Nu kas var būt labāks izskaidrojums par šo? Vispārīgi un nesaprotami, kas tas ir un ko ar to vispār darīt. Nē, nu es zinu, ka auru var nofotografēt (man pat ir tādas bildes) vai sajust... Bet nekad neesmu saskārusies ar fenomenu "negatīva aura". Jebkurā gadījumā - cilvēks iet pie dziednieka vai psihologa vai astrologa... lai gūtu spēcinājumu izmisuma situācijā, kad rokas ir nolaidušās, cerību, ka kaut ko var darīt un uzzināt tieši ko varētu darīt. Bet ne to, ka apsmej par to, ka cilvēkam ir radusies problēma, like justies nevērtīgam un tad vēl pasaka - nemaz necenties, tāpat nekas tev nebūs, vilciens jau ir aizgājis...

A Arty Gaming 18.05.2017

Nešķiet ka viņa ir kautkada dziedniece, pat ja esmu viņas mazdēls tas neko nemaina.

A Askerovs 16.03.2018

Lūdzu atsaukties tos cilvēkus, kuriem Edīte Igaune piedāvāja pārdot nekustamo īpašumu - „Līči 69”, kadastra Nr. 8033-003-0107. Vai prasīja rokasnaudu? Vai uzrādīja nekustamā īpašuma pirkuma-pārdošanas līgumu? Vai bija kādas problēmas?

A Askerovs 20.11.2018

Mums ir zināms viens gadījums, kad Edīte Igaune apsolīja vienam cilvēkam pārdot nekustamo īpašumu, saņēma no tā cilvēka rokasnaudu, bet pēc tam speciāli, mākslīgi,  izdarīja tāda veidā, ka  nekustamā īpašuma pārdošana nav notikusi, un it kā "legāli" piesavināja rokasnaudas naudas summu. Šajā sakarā ir iesniegts prasības pieteikums Jūrmalas tiesā. Ir aizdomas, ka Edīte Igaune rīkojusies šādā veidā vairākkārt (saņema rokasnaudu, pēc tam nepārdeva nekustamo īpašumu un piesavināja rokasnaudas naudas summu). 
 

R Ruta… 24.09.2022

Esmu loti vīlusies! Šī sieviete ir minētāja, nekāda gadijumā dziedniece! …. Ka jau parasti dziednieki veic vienu vai divus seansus, paskaidro, palīdz ko darīt tālak… Edīte uzreiz saprotot, ka es dzīvoju ārzemēs lika man saprast, ka seanss ir 80e un rezultati bušot tikai pec paris seansiem, ka minimums man jazvana 2x nedelā savādāk nekas nedarbojas… Pirmaja sensā zvaniju- Edītes kundze bija kaut kur āra pie dabas un lika man saprast ka tikai daba dziedina…labi es sapratu, otraja seansā vina brauca pie stúres un vadīja manu seansu un citi cilveki sēdēja aizmugurējos sēdekłos un klausíjās… PILNIGS ABSURDS visu manu dzīvi…Godigi es nejutu nekadus rezultātus, jo uzreiz sapratu esmu apmulkota. Seanss notika online, whatcapp un Edīte bija mašīnā ar citiem cilvēkiem un izjautāja man cik es sanemu slimības lapas maksājumu dzīvojot ārzemes, liekot man saprast,ka 80e esot tikai maigs maksājums vinai!

R Ruta… 24.09.2022

Cilvēki meklē palīdzību izmisuma brīd… sšī sieviete meklē izmisušu naudas maisu! Nevienu dziednieku pirmstam neesmu sastapusi, kas vēlētos dziedinat mani pēc apmeklejuma pāris reizes un 80e 2x nedēla….. Es cecu tas visu izsaka viem parejiem!

R Ruta… 24.09.2022

Es esmu pilnigi vīlusiies šaja cilvēka. Pirmkart uzzinot ka es esmu no lrijas cena uzauga neka no parejiem Latvija….un pilnigi neko nepalīdzēja…minēja…tas tas tas tas …. Un pipeasīja ka varēs palīdzēt tikai ar paris seansiem, kā min 2xnedelā 2,3 nedełas pirsm es vinju redzesu….un tad laikam vel vairak un dargak…

M micīte 24.09.2022

Nuja,tante jūtas tik liela un varena,ka ar laipnību nav jāaizraujas,labi,ka parāda godu un pieņem,pie dziedniekie iet vispār ir ļoti nosacīti,par daudz goda un visatļautības paši vien viņiem esam pasnieguši..

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes