darbā iekārtošanas aģentūra - darbs Lielbritanija

European Staff Recruitment Company registered in England.
Registered address: Waterfront Studios, 1 Dock Road, London, E16 1AH.
Company Registration Number: 6130161.
Kārtējā KRĀPNIEKU AĢENTŪRA!!!Sistēma tāda:mājas lapā http://latvian.org.uk tiek ievietots sludinājums par darbā iekārtošanu Londonā un piepilsētās.Norādīta e-pasta adrese: [slēpt]@inbox.lv uz kuru jāsūta savs CV un foto!!!Pēc tam piezvana sieviete no Latvijas,Rīgas,kura acīmredzot te Latvijā savāc kārtējos darba meklētājus-"upurus".Viņa zvana no šāda mob.telefona Nr.+371 26957769!!!Runā ļoti laipni,pasaka datumu uz kādu jānopērk biļete lidojumam uz Angliju.Viņa sadarbojas ar krievu aģentūru European Staff Recruitment,kura atrodas Londonā!Īsi pirms izbraukšanas dienas piezvana krieviski runājošs vīrietis no šīs aģentūras Londonā un laipni visu izstāsta,ka iebraucot Londonā sagaidīs viņa aģentūras darbinieks un visu izstāstīs un parādīs.Vīrietis zvana no telef.Nr.+44 7740864279.Mani Londonā sagaidīja sieviete Oksana,viņas telef.Nr.+44 7774465336,kura ir ļoti laipna un melo acīs skatīdamās.Pa ceļam uz nākošo aģentūru tiek izrakstīta "kvīts" un jāsamaksā 220 angļu mārciņas par "pakalpojumu".Kad darbā iekārtošanas aģentūrā,kura saucas HCS @ Co, tiek formēti dokumenti,tad pašās beigās tiek paziņots,ka alga tiek maksāta 1 reizei mēnesī nevis pēc 2 nedēļām,kā tika solīts pirms tam.Un maksāts netiks pa stundām 6,08 mārciņas,bet pāc iztīrīto istabu skaita.Darbs hoteļos ir ļoti smags,tādos tempos nav iespējams strādāt,piedāvātā nodrošinātā dzīves vieta ir ļoti slikta!Bet tikko pametīsi darbu,tad arī no dzīves vietas izmetīs.Ceļš līdz hotelim ir 1 stundas garumā,jābrauc arī ar autobusu,bet tika solīts-30 minūšu gājiens ar kājām.Viena brīvdiena pēc 6 dienām.Ir gadījumi,ka nedēlā jādzīvo un jāgaida kad būs darbs.Un protams jādzīvo par savu naudu!Kad ierodies dzīves vietā,tad jau katram ir skaidrs,ka lamatas ir aizcirtušās!Bet ir par vēlu un katrs cenšas tik no turienes prom ātrāk vai vēlāk.Tas ir kā ļauns murgs!NEUZTICĒTIES NEVIENAI LATVIEŠU DARBĀ IEKĀRTOŠANAS AĢENTŪRAI,KURA SOLA DARBU LIELBRITĀNIJĀ,ANGLIJĀ.SOILĪJUMI NEKAD NESAKRĪT AR REĀLO ĪSTENĪBU KURA IR IERODOTIES ANGLIJĀ.

H

Komentāri (4)

I istabene 23.04.2012

Piekrītu, ka darbs hoteļos ir smags un dzīvesvietas apstākļi nav kā mājās.Pati tur strādāju jau pusgadu.Darbu sameklēju caur Eoropean Staff Recruitment un paldies viņiem.Man nebija angļu valodas zināšanas kā pieprasa citas aģentūras.Viņi mani sagaidīja, nogādāja pie darba devēja un nodrošināja dzīvesvietu.Pagaidām atpakaļ netaisos vismaz pusgadu, esmu nedaudz apguvusi angļu valodu, apmeklēju skaistos muzejus, kur daudz viet ieejas maksa ir par brīvu .Tāpēc, lai veicas tiem, kas pie pirmajām grūtībām nemet nost plinti.

A Arnita 23.04.2012

Darbs ir jāmeklē tikai ar LV licencēto darbiekārtošanas kompāniju palīdzību: www.nva.gov.lv (sk. - Licencētās firmas)
Un vislabāk ar to kompāniju palīdzību, kuras jau ir veiksmīgi iekārt. darbā jūsu draugus, paziņas vai radiniekus. Angļu valoda noteikti ir jāzina. Ārzemēs bez valodas tu esi NEKAS un nekādi muzeji nelīdzēs. To varu teikt no savas pieredzes.

D Dace Datta 04.07.2012

Tieši tā - nepaļauties uz privātpersonām, skatīties atsauksmes netā un nekādā gadījumā nezinot valodu, nepaļauties ka nevajag valodu

D duramm 20.10.2014

shitaas slinkes, loses un idiotes, kuras domaa, ka vinjaam nauda kritiss no gaisa. PROTAMS, ka arzemes ir smagi jaastraadaa (reti kur nav smagi). a ko tad tu domajji, ka visur tevi sagaidiis un veel paklaniisies??? dura. sedies 2.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes