www.sudzibas.lv T-prime.com Mēnesis nav pasūtijuma

T-prime.com - Mēnesis nav pasūtijuma

Vairāk nekā pirms mēneša pasūtiju no www.t-prime.com atmiņas karti un viņiem zvanīju prasīju par atmiņas karti, viņi atrada katru reizi attaisnojumu, ka mašīnai notika avārija utt.. piedāvājot sliktāku preci pretī, tagad jau gaidu vēl vairāk un nekādas ziņas. samaksāju gan par piegādi gan par atmiņas karti.

Neiesaku nevienam pasūtīt no viņiem. Man pazītami cilvēki vairākus mēnešus gaidīja un tad prasīja naudu atpakaļ, jo nebija iespējams sagaidīt.

M

Komentāri (2)

A Artūrs 24.03.2011

Nezinu, kas viņiem bija noticis tad, bet kad es pasūtiju mp4 pleijeri tad man viss bija kārtībā.

č Čoms 24.03.2011

Nesaprotu, kāpēc vispēr kas jāpasūta no šadiem kaktu kantoriem, ja pilni veikali visādu mantu, kuras var apskatīt, izmēģināt, salīdzināt, pie tam ar garantiju.Turpretim pērkot no visādiem kaktu kantoriem ir iespējas iegādāties ārā metamas mantas.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes