www.sudzibas.lv budget.lv Auto noma Budget, Lidosta Riga

budget.lv - Auto noma Budget, Lidosta Riga

Nomāju auto uz pāris dienām no SIA Ideal Services, darbojās ar Budget izkārtni Lidostā Rīga, auto protokols bija std AVIS. Viss jau kā parasti lidostas Rīga nomās, auto saņem / auto atstāj stāvvietā, viss ērti un ātri, tomēr...
Pirmo reizi izvēlējos šo firmu un pazaudēju 80 eiro, kurus man noskaitīja no kartes papildus par bojājumu, kurš it kā konstatēts. Pievienoju bildes.
Gribu atzīmēt, ka neviens no nomas darbiniekiem manā klātbūtnē auto neapskatīja, ne pie saņemšanas, ne nodošanas. Atstāju auto stāvlaukumā, atzīšos, ka nekādu bojājumu nemanīju.
Protams, es uzstāju uz to, ka pastāv iespēja, ka manis atstātu auto var apskādēt jebkurš cits satiksmes dalībnieks šajā laukumā, tāpat ir labi redzams, ka fotogāfijas uzņemtas ne tajā stāvlaukumā, kur to atstāju un bojājums konstatēts un fiksēts pēc tam, kad ar šo auto ir braucis firmas darbinieks uz auto mazgātuvi citā vietā.
Uz pirmo epastu pēc kādām 10 dienām atnāca e-apraksts par situāciju, ar šīm bildēm un fakta konstatāciju. Uz to vēl vienā epastā atbildēju, ka nepiekrītu šādai vienpusējai rīcībai, tad vēlreiz pēc nedēļas piezvanīju, bet pilnīgi bez rezultāta. Nu ko, acīmredzot šī kompānija ir domāta 1x darījumam un neizprot, kas ir normālas klienta un firmas attiecības. Uzmanieties, neuzķerieties uz lēto piedāvajumu, sanāks dārgāk nekā citās nomās lidostā! Ja nomājat auto Ideal Services, uzstājiet uz to, ka kāds no darbiniekiem nāk un apskata auto jūsu klātbūtnē!

Komentāri (5)

V VALENTINO 09.05.2014

Es censhos iret ta lai sanemshanas un nodoshanas bridi piefikse bojajumus. Es zinu ka ir gadijumi ka shuj cilvekam klat tadus bojajumus kas jau ir sabojats pirms tu noire. Citreiz ari ar mashinu var iegrabtie bilde viena atved citu, vainu krasa ir cita vai nu vel kautkas savadaks. Teikshu ka ir jauzmanas.

A aury 01.10.2014

Bieži nomāju šajā firmā. Viss vienmēr ir bijis labi. Parasti tā arī pasaka - kad būsiet stāvvietā, apskatiet a/m, un ja jūs ieraugat kautko, kas jums liekas aizdomīgs - pazvaniet - atzīmēsim. Un es parasti arī lieku atzīmēt visu... un vēl bildes sataisu pirms nomas un pēc. Nav lieku problēmu un sirdij miers...

V VALENTINO 14.11.2014

Es no tas firmas neiretu vienreiz jau apdedzinajos, ir citas labas firmas kas noverte klientus nevis doma ka novilkt naudu.

Z za4iits 26.01.2016

Tamdēļ jau ir domātas ''pilnās'' kasko veida apdrošināšanas. Ja žīdo - tad vismaz nebrīnies, ka apdedzinies :D

E egus 13.11.2018

Mani ari apkrāpa. Internetā bija ielikuši zemu cenu. Parliecināja mani pamēģināt. Pie atslēgu saņemšanas viņi rezervēja depozīta naudu kā jau visi, bet tad papildus iekasēja drošības naudu par bākas uzpildi, ceļa nodokli un vēl vairākas lietas. Domadas ka to atgriezīs ja nekas neotiek tā arī atstāju. Bet pec mašīnas atgriešanas viņi naudu neatgriež. Kad runāju ar pārstāvjiem viņi teica ka bāka nebija uzpildīta un mašīnas nebija atgriesta laikā. Par spīti tam ka man ir čeks no benzīntanka par degvielas uzpildi un bildes uzņēmumi kad atsāju mašīnu.

Neuzticietis NEKAD BUDGET. Labak samaksat mazliet vairak un iet uz Hercz vai Green Motion.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes